2016 Škoda Fabia - Navigation handleiding (in Dutch) (47 pages)

Model: 2016 Škoda Fabia
File size: 4.71 MB
Pages: 47 pages



Downloaden Navigation handleiding

Manual Beschrijving
Swing: Fabia, Rapid, Rapid Spaceback, Octavia, Superb, dit instructieboekje is voor het infotainment Swing (hierna alleen nog apparaat genoemd) bedoeld, dit instructieboekje aandachtig doorlezen omdat dit een voorwaarde vormt voor de juiste bediening, belangrijke informatie bij dit instructieboekje.

Dit instructieboekje is voor de verschillende varianten van het infotainment, swing (hierna alleen nog apparaat genoemd) bedoeld, in dit instructieboekje staan alle mogelijke apparaatfuncties beschreven, zonder dat deze als meeruitvoering, modelvariant landafhankelijke uitrusting, functies aanwezig zijn die in dit instructieboekje worden beschreven.

Als de wagen bijvoorbeeld af fabriek niet met het soundsysteem uitgerust, worden in het menu van de klankinstellingen de menupunten ŠKODA Surround en Virtual Subwoofer niet weergegeven, de beschikbaarheid van enkele in dit instructieboekje beschreven functies, afhankelijk van het soort externe apparaten (bijvoorbeeld telefoon, muziekspeler enz.

Informatie over de compatibiliteit met externe apparaten staat op de ŠKODAwebsite http://infotainment, de afbeeldingen in dit instructieboekje dienen alleen ter illustratie, te allen tijde zijn er daarom wijzigingen in de leveringsomvang in vorm, uitrusting en techniek mogelijk, overeen met de stand van de gegevens ten tijde van de redactiesluiting.

Uit de technische gegevens, afbeeldingen en informatie dit instructieboekje, geldt voor Nigeria: ŠKODA AUTO a, het gebruik van dit communicatiesysteem door de Nigeriaanse communicatiecommissie goedgekeurd", het instructieboekje is hiërarchisch in de volgende delen onderverdeeld.

Hoofdstuk (bijvoorbeeld Inleidende informatie) - de titel van het hoofdstuk, staat altijd onderaan de rechterbladzijde vermeld,  Inleiding van onderwerp - Moduleoverzicht binnen het subhoofdstuk, inleidende informatie over de inhoud van het subhoofdstuk, eventueel.

Voor het gehele subhoofdstuk geldende aanwijzingen, langer indrukken van de toets, van 2 tot 5 seconden, kort indrukken van de toets, korter dan 1 seconde, verwijzing naar de inleidende module van een hoofdstuk.

Vervolg van de module op de volgende bladzijde, het voor de rechterdraaiknop gebruikte tekstsymbool, teksten met dit symbool informeren over ernstig ongeval-, verwonding, teksten met dit symbool informeren over het gevaar voor beschadiging van de.

Wagen of een mogelijke functiestoring van systemen, in teksten met dit symbool staat extra informatie, een Bluetooth®-profiel voor de eenzijdige audiogegevensverzending, variabele bitrate bij bestanden met datacompressie.

Een Bluetooth®-profiel voor de bediening van de met de verzending van audiogegevens verbonden multimediafuncties, bluetooth® - Draadloze communicatie voor het ontvangen, en versturen van spraakgegevens en data, een systeem voor de bewaking resp.

Een Bluetooth®-profiel voor de communicatie tussen een, een aanvullende eigenschap van een muziekbestand waarmee o, een systeem voor de overdracht van extra informatie bij de, een kaart voor de identificatie van deelnemers het mobiele netwerk.

Een softwareprofiel voor de overdracht van bestanden tussen twee apparaten (soms ook als UMS aangeduid), dit hoofdstuk behandelt het apparaat, het in-/uitschakelen alsmede de volume-instelling, in dit hoofdstuk vindt u informatie over de volgende onderwerpen, houd uw aandacht altijd bij het verkeer! Als bestuurder draagt u de volledige verantwoordelijkheid voor de besturing van de wagen.

Gebruik het apparaat alleen als u uw wagen volledig onder controle hebt, het volume zodanig instellen dat u akoestische signalen van buiten, bijvoorbeeld de sirene van de politie, de ambulance en de brandweer, altijd, een te hoog ingesteld volume kan het gehoor beschadigen, het apparaat kan, afhankelijk van het model waarin het is gemonteerd, afwijken wat betreft uiterlijk en plaatsing van de bedieningselementen.

Enkele elektronische regelapparaten zijn voorzien van een componentenbescherming die als beschermingsmechanisme dient, bijvoorbeeld bij een diefstal, bij een geactiveerde componentenbescherming verschijnt op het beeldscherm, de volgende melding Componentenbescherming: infotainmentsysteem nu.



Read(view) online free pdf manual 2016 Škoda Fabia