2016 Škoda Fabia - Navigasyon (in Turkish) (43 pages)

Model: 2016 Škoda Fabia
File size: 4.71 MB
Pages: 43 pages



indir Navigasyon

Manuel Açıklama
Swing: Fabia, Rapid, Rapid Spaceback, Octavia, Superb, bu kullanma kılavuzu, Swing bilgi/eğlence sistemi (bundan sonra sadece cihaz olarak adlandırılacak), bu kılavuza uygun hareket edilmesi cihazın doğru kullanılmasının ön koşulu olduğundan bu kullanma, bu kullanma kılavuzuna ilişkin önemli bilgiler.

Bu kullanma kılavuzu Swing bilgi/eğlence sisteminin değişik versiyonları (bundan sonra sadece cihaz olarak adlandırılacak) için geçerlidir, araç modeline bağlı olarak ve kullanım elemanlarının düzenine göre farklı olabilir, bu kullanma kılavuzunda mümkün olan tüm cihaz fonksiyonları yer almaktadır, fakat özel donanım, model varyantı veya pazara bağlı donanım olarak tarif edilmemiştir.

Bu kullanma kılavuzunda açıklanan bazı özelliklerin kullanılabilirliği harici cihazların tipine (örn, harici cihazların uyumluluğu ile ilgili bilgileri ŠKODA web sayfalarında http://infotainment, bu kullanma kılavuzundaki resimler yalnızca gösterim amaçlıdır, önemsiz ayrıntılarda aracınızdan farklı olabilir, bunlar sadece genel bilgi olarak.

Bu nedenle her zaman şekil, donanım ve teknoloji açısından teslimat kapsamında farklılıklar olabilir, bu kullanma kılavuzundaki teknik bilgilerden, resimlerden ve tanımlamalardan, herhangi bir talep söz konusu olamaz, nijerya için geçerlidir: ŠKODA AUTO a.

Bu iletişim cihazının bağlantısına ve kullanımına izin verilmiş olduğunu beyan, kullanma kılavuzu hiyerarşik olarak aşağıdaki alanlara ayrılmıştır,  Konuya giriş - Bölüm içerisindeki modüllere genel bakış, bölüm içeriğine ilişkin ön bilgiler, gerekirse tüm bölüm için geçerli bilgiler, s içinde tuşa kısa süreli basma.

Önemli bilgiler ve güvenlik uyarıları içeren bir bölümün giriş, modülün sonraki sayfada devam ettiğini belirtir, sağ ayar düğmesi için kullanılan metin sembolü, bu sembolün yer aldığı metinler ciddi bir kaza, yaralanma veya can kaybı.

Bu sembolün yer aldığı metinler araç hasarı riskini veya bazı sistemlerin çalışmama ihtimalini belirtir, bu sembolün yer aldığı metinler ilave bilgiler içermektedir, kullanma kılavuzunda bilgi ararken kullanma kılavuzunun sonundaki indeksi, tek taraflı ses verilerinin aktarımı için bir Bluetooth® profili.

Ses verilerinin aktarımıyla bağlantılı Multimedya fonksiyonlarının kullanımı için bir Bluetooth® profili, bluetooth® - Konuşma ve veri bilgilerinin alınması ve gönderilmesi için kablosuz iletişim, dijital medya içeriği kullanımını denetlemek veya kısıtlamak, bir mobil telefon ile bilgi/eğlence sistemi arasında iletişim.

Şarkıcı, parça, albüm adlarının gösterilmesine olanak sağlayan bir müzik dosyasının ek özelliği, bir veri cihazı için bir iletişim protokolü, fM aralığındaki radyo alımında ek bilgilerin aktarılmasını, mobil şebeke operatörünün tanımlanması için bir kart.

İki cihaz arasında dosya aktarımı için bir yazılım profili (bazen, verilerin sıkıştırıldığı dosyalar için değişken bit hızı, bu bölümde cihaz, açılması/kapatılması ve ses seviyesi ayarı ele alınmaktadır, bu bölümde aşağıdaki konulara ilişkin bilgiler bulacaksınız.

Cihaz, takılı olduğu araç modeline bağlı olarak ve kullanım elemanlarının düzenine göre farklı olabilir, lütfen bütün dikkatinizi öncelikle araç kullanmaya ayırınız! Sürücü olarak, cihazı sadece, aracın her türlü trafik durumunda kontrolünüz altında olacak şekilde kullanınız - Kaza tehlikesi söz konusu, ses seviyesi, dıştan gelen sesli sinyaller, örn.

Araçları gibi geçiş hakkı olan araçların uyarı sirenleri, daima duyulabilecek, Çok yüksek ayarlanan bir ses seviyesi işitme kaybına yol açabilir, okuyun ve dikkate alın (Sayfa 6), koruyucu bir mekanizma görevi gören bileşen koruması ile donatılmıştır.

Etkinleştirilmiş bir bileşen korumasında cihazın ekranında şu mesaj görüntülenir Bileşen çalınma koruması: Bilgilendirme sistemi şu anda yalnızca kısıtlı, bileşen çalınma koruması kontağın açılmasından sonra devre dışı bırakılmazsa, lütfen bir ŠKODA servis ortağına başvurunuz,  Cihazı açma/kapatma, ses seviyesini ayarlama ayar düğmesi.

 Menü açma ve onaylama ayar düğmesi,  - Radyo menüsü » Sayfa 12,  - Medya menüsü » Sayfa 16.



Read(view) online free pdf manual 2016 Škoda Fabia



Škoda Models