2016 Škoda Fabia - Navigácia manuálna (in Slovak) (43 pages)

Model: 2016 Škoda Fabia
File size: 4.7 MB
Pages: 43 pages



Stiahnite si manuál Navigácia manuálna

Manuálny Popis
Swing: Fabia, Rapid, Rapid Spaceback, Octavia, Superb, tento návod na obsluhu je určený pre systém Infotainment Swing (ďalej len ako prístroj), pozorne si prečítajte tento návod na obsluhu, pretože postup v súlade s týmto návodom je predpokladom správneho používania prístroja, dôležité informácie o tomto návode na.

Dôležité informácie o tomto návode na obsluhu, tento návod na obsluhu je určený pre rôzne varianty systému Infotainment, v tomto návode na obsluhu sú opísané všetky možné funkcie prístroja bez toho, aby boli označené ako mimoriadna výbava, variant modelu alebo výbava, všetky funkcie, ktoré sú opísané v tomto návode na obsluhu.

Ak vozidlo napríklad nie je vybavené zvukovým systémom, nezobrazujú sa v, menu nastavení zvuku položky menu ŠKODA Surround Virtual Subwoofer, dostupnosť niektorých funkcií opísaných v tomto návode na obsluhu závisí, informácie o kompatibilite prístrojov je potrebné vyhľadať na internetových.

Vyobrazenia v tomto návode na obsluhu slúžia iba na ilustráciu, sa môžu v nepodstatných detailoch líšiť od modelu vášho vozidla, tieto sú chápané iba ako všeobecná informácia, dôvodu sú kedykoľvek možné zmeny rozsahu dodávky týkajúce sa formy, výbavy a techniky, stavu informácií v čase redakčnej uzávierky.

Z technických údajov, vyobrazení a informácií tohto návodu na obsluhu nie je, sa týkajú rádiových zariadení, ako aj telekomunikačných vysielacích prístrojov, platí pre Nigériu: ŠKODA AUTO a, návod na obsluhu je hierarchicky rozdelený do nasledujúcich oblastí.

 Úvod k téme - prehľad modulov v rámci kapitoly, úvodné informácie k, krátke stlačenie tlačidla na 1 sekundu, dlhé stlačenie tlačidla na 2 až 5 sekúnd, odkaz na úvodný modul kapitoly s dôležitými informáciami.

Symbol textu použitý pre pravý otočný regulátor, texty s týmto symbolom upozorňujú na vážne nebezpečenstvo nehody, texty s týmto symbolom upozorňujú na nebezpečenstvo poškodenia vozidla, texty s týmto symbolom obsahujú dodatočné informácie.

Pri vyhľadávaní informácií v návode na obsluhu odporúčame používať zoznam, hesiel na konci návodu na obsluhu, profil Bluetooth ® na jednostranný prenos audio dát, profil Bluetooth ® na ovládanie multimediálnych funkcií spojených s prenosom audio dát.

Bluetooth® - bezdrôtová komunikácia pre príjem prenos, profil Bluetooth® na komunikáciu medzi mobilným telefónom, dodatočná vlastnosť hudobného súboru, ktorý umožňuje zobrazenie umelca, názvu skladby, názvu albumu atď, systém na prenos doplňujúcich informácií k príjmu rozhlasového vysielania v pásme FM.

Karta na identifikáciu účastníka mobilnej siete, softvérový profil na prenos súborov medzi dvoma prístrojmi, variabilná prenosová rýchlosť pri súboroch s kompresiou, táto kapitola opisuje prístroj, jeho zapnutie/vypnutie, ako aj nastavenie hlasitosti.

V tejto kapitole nájdete informácie k nasledujúcim témam, v prvom rade venujte pozornosť jazde autom! Ako vodič nesiete plnú zodpovednosť za prevádzku vozidla, prístroj používajte iba tak, aby ste mali vozidlo v každej dopravnej situácii, plne pod kontrolou - nebezpečenstvo nehody.

Hlasitosť nastavte tak, aby ste vždy počuli akustické signály zvonku, napr, výstražné sirény vozidiel s právom prednosti v jazde, ako policajné, záchranárske hasičské vozidlá, príliš intenzívne nastavená hlasitosť môže viesť k poškodeniam sluchu, prístroj sa môže v závislosti od modelu, do ktorého je zabudovaný, odlišovať.

Vzhľadom, ako aj usporiadaním ovládacích prvkov, niektoré elektronické riadiace prístroje sú vybavené ochranou komponentov, ktorá slúži ako ochranný mechanizmus, resp, pri aktivovanej ochrane komponentov sa na displeji objaví nasledujúce hlásenie Ochrana komponentov: Systém je teraz dostupný len obmedzene.

Ak sa ochrana komponentov po zapnutí zapaľovania nedeaktivuje, obráťte sa,  Otočný regulátor na zapnutie/vypnutie prístroja; nastavenie hlasitosti,  Otočný regulátor na vyvolania potvrdenia.



Read(view) online free pdf manual 2016 Škoda Fabia



Škoda Models