2016 Škoda Fabia - Навигация за употреба (in Bulgarian) (47 pages)

Model: 2016 Škoda Fabia
File size: 4.72 MB
Pages: 47 pages



Изтегляне Навигация за употреба

Описание
Swing: Fabia, Rapid, Rapid Spaceback, Octavia, Superb, Това ръководство за обслужване е предназначено за Инфотейнмънт Swing (наричан по-долу само уреда), Прочетете това ръководство за обслужване внимателно, защото боравенето в съответствие с това ръководство е предпоставка за правилната употреба на уреда, Важни информации относно това ръководство за.

Отнася се за Нигерия: ŠKODA AUTO a, че „свързването и употребата на това комуникационно съоръжение са, одобрени от Нигерийската комисия по комуникациите, Това ръководство за обслужване е валидно за различни варианти на Инфотейнмънт Swing (наричани по-долу само уреди).

На автомобила, в който то е вградено, устройството може да се различава, по външния си вид, както и по подредбата на елементите за обслужване, В това ръководство за обслужване са представени всички възможни функции на уреда, но не са обозначени като специално обзавеждане, варианти, на модел или обзавеждане зависимо от пазара.

Вашия автомобил не трябва да съдържа всички функции, които са описани в това ръководство за обслужване, Например, ако автомобилът фабрично не е оборудван със звукова система, в менюто за настройката на звука не се показват точки от менюто ŠKODA, Наличието на някои от описаните в това ръководство за обслужване.

Функции зависи от типа на външните устройства (напр, Информация за съвместимостта на външните устройства можете да намерите на Интернет страниците на ŠKODA http://infotainment, Изображенията в това ръководство за обслужване имат само илюстративна цел, доставката по отношение на форма, оборудване и техника.

Това ръководство за обслужване информации отговарят на нивото на информация към момента на приключване на редакцията, От техническите данни, изображенията и информациите в това ръководство за обслужване не могат да произтичат никакви претенции, определения на директива 1999/5/ЕС относно радио устройствата, както и, Важни информации относно това ръководство за обслужване.

Текстове с този символ съдържат допълнителна информация, Ръководството за обслужване е разделено йерархично в следните области, Основна глава (например Въвеждащи информации) - заглавието на основната глава винаги е посочено отдолу на дясната страница, Глава (например Преглед на уреда).

 Въведение в темата - модулен преглед в рамките на главата, уводна информация към съдържанието на главата, при нужда също и важащи за цялата глава указания, Модул (например Включване/изключване на уреда), Кратко натискане на бутона в рамките на 1 сек, Продължително натискане на бутона за 2 до 5 сек.

Позоваване на уводния модул на дадена глава с важна, Продължаване на модула на следващата страница, Обозначение на следващата стъпка за обслужване, Използваният за десния се въртящ се регулатор текстов.

Текстове с този символ обръщат внимание върху сериозна опасност от, инцидент, нараняване или опасност за живота, Текстове с този символ обръщат внимание върху опасност от повреда на, автомобила или възможна функционална неизправност на някои системи.

При търсене на информация в ръководството за обслужване ние препоръчваме да използвате Индекса в края на ръководството за обслужване, bluetooth® профил за едностранно предаване на аудио, променлив битрейт при файлове с компресия на данните, Контрол на сцеплението на задвижващите колела.

Bluetooth® профил за обслужването на свързаните с преноса на аудио данни мултимедийни функции, bluetooth® безжична комуникация за получаване и предаване на гласова информация и данни, система за наблюдение или ограничаване на използването на съдържания на дигитални медии, избиране по звук по време на телефонна комуникация.

Bluetooth® профил за комуникацията между мобилен телефон и Инфотейнмънт, допълнителна функция на музикален файл, която позволява показване на изпълнител, заглавие, име на албум и, комуникационен протокол за устройство за данни, система за предаване на допълнителна информация при.

Карта за идентификация на оператора на мобилната мрежа, разпознаване на станция, излъчваща пътна информация, софтуерен профил за пренасяне на данни между две устройства (понякога означаван също като UMS).



Read(view) online free pdf manual 2016 Škoda Fabia