2016 Škoda Fabia - Οδηγίες πλοήγησης (in Greek) (47 pages)

Model: 2016 Škoda Fabia
File size: 4.74 MB
Pages: 47 pages



Λήψη Εγχειρίδιο Οδηγίες πλοήγησης

εγχειρίδιο Περιγραφή
Swing: Fabia, Rapid, Rapid Spaceback, Octavia, Superb, Αυτές οι οδηγίες χρήσης προορίζονται για το σύστημα Infotainment Swing (καλούμενο στο εξής: συσκευή), Διαβάστε προσεκτικά τις παρούσες οδηγίες χρήσης, γιατί η τήρηση της διαδικασίας σύμφωνα με τις παρούσες οδηγίες αποτελεί προϋπόθεση για τη σωστή χρήση της συσκευής, Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με αυτές τις.

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με αυτές τις οδηγίες, Αυτές οι οδηγίες χρήσης ισχύουν για διάφορες παραλλαγές του συστήματος, infotainment Swing (καλούμενο στο εξής: συσκευή), του οχήματος, στο οποίο είναι εγκατεστημένη, η συσκευή μπορεί να διαφέρει.

Τόσο εξωτερικά όσο και στην διάταξη των χειριστηρίων, Σε αυτές τις οδηγίες χρήσης περιγράφονται όλες οι πιθανές λειτουργίες των συσκευών, χωρίς να επισημαίνονται ως προαιρετικός εξοπλισμός, έκδοση μοντέλου ή εξοπλισμός ανάλογα με την αγορά, σας δεν περιλαμβάνει απαραιτήτως όλες τις λειτουργίες που περιγράφονται σε, infotainment της ŠKODA ανταποκρίνονται στις βασικές απαιτήσεις και λοιπές.

Σχετικές διατάξεις της οδηγίας 1999/5/ΕΚ σχετικά με το ραδιοεξοπλισμό και τον, Ισχύει για τη Νιγηρία: Η ŠKODA AUTO δηλώνει με την παρούσα, ότι η «σύνδεση και η χρήση αυτών των συσκευών επικοινωνίας έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Επικοινωνιών της Νιγηρίας, Για παράδειγμα, εάν το αυτοκίνητο δεν είναι εξοπλισμένο με εργοστασιακό ηχοσύστημα, δεν εμφανίζονται στο μενού ρυθμίσεων ήχου τα στοιχεία μενού, Η διαθεσιμότητα ορισμένων λειτουργιών που περιγράφονται σε αυτές τις.

Οδηγίες χρήσης εξαρτάται από τον τύπο των εξωτερικών συσκευών (π, Για πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα των εξωτερικών συσκευών μπορείτε να λάβετε από τον ιστότοπο της ŠKODA http://infotainment, Οι εικόνες σε αυτές τις οδηγίες χρήσης χρησιμεύουν αποκλειστικά και μόνο για, από το δικό σας αυτοκίνητο, πρέπει επομένως να εκλαμβάνονται μόνο ως γενικές πληροφορίες.

Που αναφέρονται σε αυτές τις οδηγίες χρήσης ισχύουν κατά το χρόνο έκδοσης, Επομένως, τα τεχνικά στοιχεία, οι εικόνες και οι πληροφορίες αυτών των οδηγιών χρήσης δεν μπορούν να αποτελέσουν θεμελίωση για απαίτηση οποιασδήποτε φύσης, Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με αυτές τις οδηγίες χρήσης, Κείμενα με αυτό το σύμβολο περιέχουν πρόσθετες πληροφορίες.

Οι οδηγίες χρήσης χωρίζονται ιεραρχικά στους εξής τομείς,  Εισαγωγή στο θέμα - Συνοπτική παρουσίαση της ενότητας εντός του, κεφαλαίου, εισαγωγικές πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του κεφαλαίου, και εάν είναι απαραίτητο, ισχύουσες υποδείξεις για όλο το κεφάλαιο, Σύντομο πάτημα του πλήκτρου εντός 1 δευτ.

Παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου από 2 έως 5 δευτ, Παραπομπή στην εισαγωγική ενότητα ενός κεφαλαίου με σημαντικές υποδείξεις ασφάλειας, Συνέχιση της ενότητας στην επόμενη σελίδα, Το σύμβολο κειμένου που χρησιμοποιείται για το χρησιμοποιούμενο περιστροφικό ρυθμιστή.

Κείμενα με αυτό το σύμβολο εφιστούν την προσοχή σχετικά με τον κίνδυνο, σοβαρού ατυχήματος, τραυματισμού ή απώλειας ζωής, Κείμενα με αυτό το σύμβολο εφιστούν την προσοχή σχετικά με τον κίνδυνο της, πρόκλησης ζημίας στο αυτοκίνητο ή πιθανής αδυναμία λειτουργίας ορισμένων.

Κατά την αναζήτηση για πληροφορίες στις οδηγίες χρήσης προτείνουμε τη χρήση του Ευρετηρίου, το οποίο βρίσκεται στο τέλος των οδηγιών, ένα προφίλ Bluetooth® για την μονόπλευρη μετάδοση δεδομένων ήχου, aF (Εναλλακτι- Εναλλακτικές συχνότητες του επιλεγμένου ραδιοφωνικού, Αναγνωριστικό σήμα ενός σταθμού πληροφοριών οδικής κυκλοφορίας.

Ένα προφίλ λογισμικού για τη μεταφορά αρχείων μεταξύ δύο, συσκευών (μερικές φορές αναφέρεται ως EMS), μεταβλητός ρυθμός bit σε αρχεία με συμπίεση δεδομένων, ένα προφίλ Bluetooth® για το χειρισμό των λειτουργιών πολυμέσων που σχετίζονται με τη μετάδοση δεδομένων ήχου.

Bluetooth® - ασύρματη επικοινωνία για τη λήψη και την εκπομπή πληροφοριών φωνής και δεδομένων, ένα σύστημα για την παρακολούθηση ή την απαγόρευση, μια τονική κλήση κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής επικοινωνίας, ένα προφίλ λογισμικού Bluetooth® για την επικοινωνία μεταξύ ενός κινητού τηλεφώνου και του Infotainment.

Μια πρόσθετη ιδιότητα ενός μουσικού αρχείου, η οποία καθιID3 tag (ετικέστά εφικτή την εμφάνιση του ερμηνευτή, κομματιού, ονόματα ID3), ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας για μια συσκευή δεδομένων, ένα σύστημα για τη μετάδοση πρόσθετων πληροφοριών κατά, τη ραδιοφωνική λήψη στο ζώνη των FM.

Μια κάρτα για την ταυτοποίηση του χρήστη κινητής τηλεφωνίας, Σε αυτό το κεφάλαιο θα βρείτε πληροφορίες για τα ακόλουθα θέματα, Μην αφήνετε οποιεσδήποτε ασχολίες να αποσπάσουν την προσοχή σας.



Read(view) online free pdf manual 2016 Škoda Fabia



Škoda Models