2012 Škoda Fabia - Інструкція з експлуатації (in Ukrainian) (227 pages)

Model: 2012 Škoda Fabia
File size: 5.71 MB
Pages: 227 pages



Скачати керівництво Інструкція з експлуатації

Опис керівництва
Ви обрали автомобіль ŠKODA- ми дуже вдячні вам за вашу довіру, З новим автомобілем Škoda ви отримали сучасну технологію і численне обладнання, які ви забажаєте, Якщо у вас виникнуть запитання або проблеми пов'язані з автомобілем, зверніться будь ласка до вашого спеціалізованого підприємства або до імпортера, За умови відмінностей національні законодавчі акти будуть мати переважну силу по відношенню до інформації, що міститься в даній інструкції з експлуатації.

Ми бажаємо вам отримати задоволення при використанні вашого автомобілю Škoda і зичимо щасливої, В бортовій документації вашого автомобілю ви знайдете окрім чинної «інструкції з експлуатації» також брошури «план сервісного обслуговування» та «допомога в дорозі», від моделі автомобіля та обладнання можуть бути наявні інші різні, Якщо ви не знаходите один з названих документів, будь ласка, одразу зверніться до спеціалізованого підприємства, де вам з радістю допоможуть.

Слід пам'ятати, що відомості в технічній документації до автомобілю завжди мають перевагу перед відомостями чинної інструкції з, В чинній інструкції з експлуатації описуються всі можливі варіанти, комплектації, але без позначення спеціального обладнання, варіантів моделей або обладнання, що залежить від конкретного ринку, Тому в вашому автомобілі можуть бути встановлені не всі компоненти обладнання, що описуються в чинній інструкції з експлуатації.

Об'єм комплектації вашого автомобіля описується в документації, яку ви отримали під час придбання автомобіля, Малюнки можуть частково відрізнятися від вашого автомобіля; їх, слід розглядати лише для загальної інформації.

Окрім інформації стосовно управління, інструкція з експлуатації містить також важливі вказівки по управлінню та догляду для вашої, безпеки, а також для підтримки вартості вашого автомобілю, Будь ласка, з причин безпеки обов'язково дотримуйтесь інформації стосовно аксесуарів, змін та заміни запасних частин ⇒ Стор, Інші розділи чинної інструкції з експлуатації також важливі, тому що.

Кваліфіковане поводження з автомобілем служить - разом з регулярним доглядом та технічним обслуговуванням - для підтримки, вартості вашого автомобілю і, крім цього, в багатьох випадках є умовою для можливих гарантійних претензій, ● Підтвердження гарантії мобільності (дійсно лише для певних, ● важливі примітки стосовно гарантійних зобов'язань.

Підтвердження виконаних робот з сервісного обслуговування є однією з умов для можливих гарантійних претензій, Тому завжди надавайте план сервісного обслуговування, коли ви передаєте ваш автомобіль до спеціалізованої майстерні, Якщо ви загубили ваш план сервісного обслуговування або він зносився, зверніться будь ласка до спеціалізованого підприємства, де ви, Містить найбільш важливі номера телефонів для певних країн, а також адреси та номера телефонів імпортерів Škoda.

Роздільна стінка з сітки для багажу (Combi), Універсальна система управління телефоном GSM II102, Корисна інформація, якщо ви перевозите дітей, Фіксування дітей за допомогою системи «ISOFIX».

Cистема допомоги при пересуванні в горах, Догляд за автомобілем та очистка автомобіля, Медична аптечка і знак аварійної зупинки, Витрата пального відповідно до приписів ЕКЄ та.

Двигун кВт - EU5 / EU2 DDK, Двигун кВт TSI - EU5, Двигун кВт - EU4, EU2 DDK, Двигун кВт TDI CR DPF - EU4, EU5.

Двигун кВт TDI CR - EU5, Структура чинної інструкції з експлуатації (пояснення), Для того, щоб полегшити пошук та засвоювання необхідної інформації, чинна, Список розділів, змісту та ключових слів.

Текст інструкції з експлуатації поділено на короткі розділи, які зібрані в наочні, Зміст, що систематизовано по главам, та детальний перелік ключових слів в, кінці інструкції з експлуатації, допоможуть вам швидко знайти бажану інформацію, Більшість розділів дійсні для всіх автомобілів.

Однак через те, що варіанти комплектації можуть бути дуже різними, не можна виключити, що незважаючи на розподілення по розділам, мова може йти і, про обладнання, яке на вашому автомобілі не встановлене, Це скорочена інформація (великим курсивним шрифтом), що повідомляє, про, Після малюнку, як правило, йдепояснення (великим шрифтом), в якому описуються необхідні заходи.

Всі дані про напрямок, як «вліво», «вправо», «вперед», «назад», співвідносяться з напрямком руху автомобілю, £ Розділ буде продовжено на наступній сторінці, Всі чотири типи вказівок, що використовуються в тексті, завжди наводяться в.