2011.5 Škoda Fabia - Kezelési útmutató (in Hungarian) (220 pages)

Model: 2011.5 Škoda Fabia
File size: 13.09 MB
Pages: 220 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Ön egy Škoda mellett döntött - köszönjük bizalmát, az új Škoda a legmodernebb technikával és számos berendezéssel ellátott jármű, melynek a pozitív tulajdonságait a napi közlekedésben bizonyára élvezni is szeretné, olvassa el ezt a kezelési útmutatót, hogy a járművét gyorsan és alaposan megismerje, ha további kérdései vagy problémái vannak a járművével kapcsolatban, forduljon szakszervizéhez vagy az.

Mivel az egyes országokban eltérők a törvényes előírások, ezért azok elsőbbséget élveznek a kezelési útmutatóban leírt információkkal szemben, sok örömet és jó utat kívánunk Škoda autójával, a jármű fedélzeti irodalmában emellett „Kezelési útmutató mellett, talál még egy „Szervizfüzetet és egy „Útközben című füzetet.

Ezenkívül a járműmodelltől és a felszereltségtől függően további útmutatókat és kiegészítéseket találhat még (pl, ha a fenti útmutatók közül valamelyik hiányzik, akkor forduljon egy, vegye figyelembe, hogy a jármű dokumentációjában található műszaki, adatok mindig elsőbbséget élveznek a kezelési útmutatókban található adatokkal szemben.

Ebben a kezelési útmutatóban az összes lehetséges felszereltségi, változat le van írva úgy, hogy jelölve lennének többletfelszereltségként, a modellváltozattól vagy piactól függő felszereltségként, tehát a járművében nem található meg az összes felszereltségi elem.

Amelyek ebben a kezelési útmutatóban le vannak írva, a járművének a felszereltségi készletének a leírását az eladási dokumentációban megtalálja, amit a jármű vásárlásakor kapott, az ábrák nem lényeges részletekben eltérhetnek járművétől, amelyek, a kezelési útmutató a kezelési tudnivalókon kívül nagyon sok fontos.

Információt tartalmaz az üzemeltetésre, az ápolásra, a biztonságra, valamint a jármű értékének a megőrzésére vonatkozóan, járművét biztonságosan, gazdaságosan és környezetkímélő módon, kérjük, hogy biztonsági okokból feltétlenül vegye figyelembe a tartozékokra, az átalakításokra és az alkatrészcserére vonatkozó megjegyzéseket  172, azonban a kezelési útmutató más fejezetei is fontosak, mivel azok.

Karbantartás mellett - hozzájárul a jármű értékének megőrzéséhez és, ezenkívül sok esetben feltétele az esetleges garanciális igények érvényesítésének, a mobilitásgarancia igazolása (csak néhány országban érvényes), meghatározott szervizmunkák igazolásai feltételei az esetleges garanciális igényeknek.

Ezért mindig vigye magával a szervizfüzetet, ha a járművét egy szakszervizbe viszi, ha a szervizfüzete megsérült vagy betelt, akkor forduljon a szakszervizéhez, ahol a jármű rendszeres karbantartását végezték, az egyes országokban a legfontosabb telefonszámokat, valamint, Škoda imortőrök címét és telefonszámát tartalmazza.

Belső tér ellenőrzés és vontatás elleni védelem, a zene lejátszása Bluetooth®-on keresztül, miért kell biztonsági öveket használni, fontos biztonsági tudnivalók biztonsági övekkel.

Hogyan kell biztonsági öveket helyesen, a gyerekülés rögzítése az „ISOFIX rendszerrel, gyerekülés rögzítés „Top Tether rendszerrel, az első kilométer - és azután.

Üzemanyag-fogyasztás az ECE-előírások és az EU, kW - EU4, EU2 DDK motor, a kezelési útmutató egy meghatározott rendszer szerint épül fel, hogy szükséges, ennek a kezelési útmutatónak a tartalma relatív rövid fejezetekre van felosztva.

Amelyek az áttekintő fejezetekben vannak összefoglalva, a fejezetek utáni tartalomjegyzék és a kezelési útmutató végén található részletes, betűrendes névmutató segítségével gyorsan megtalálhatja keresett információt, a legtöbb szakasz minden járműre vonatkozik.

Mivel a felszereltségi variációk lehetősége nagyon sok lehet, ezért nem kerülhető, el, hogy a szakaszokban időnként olyan felszereltségek meg legyenek említve, amelyek nem vonatkoznak az Ön járművére, a legfontosabb megjegyzések a VIGYÁZAT felirattal vannak jelölve.

A szövegben gyakran talál egy dupla nyilat és azt követi egy kis felkiáltójel, jelkép a szakasz végén egy figyelmeztető megjegyzésre hívja fel figyelmét, ez a Figyelem megjegyzés a járművet érhető lehetséges sérülésekre hívja fel a figyelmet (pl.