2004 Škoda Fabia - Vodič za korisnike (in Croatian) (239 pages)

Model: 2004 Škoda Fabia
File size: 30.2 MB
Pages: 239 pages



Preuzmite priručnik Vodič za korisnike

Ručno Opis
Buka vozila i njegova istrošenost ovise o načinu, na koji se odnosite prema njemu, o tome kako upotrebljavati Vaše vozilo Škoda, osim toga, molimo da najveću pažnju posvetite dijelovima uputstva označenim sa `.

Suraďujte s nama - u korist životne sredine, potrošnja Vašeg vozila Škoda, time i sadržaj, štetnih tvari u ispušnim plinovima, u znatnoj su, sa što više obzira prema životnoj sredini, pri.

Tom voziti štedljivo, pročitajte u ovom uputstvu, i Vi možete pomoći očuvanju životne, odluèili ste se za vozilo Škoda - zahvaljujemo na Vašem povjerenju, novo Škoda vozilo je vozilo najmodernije tehnike i mnogobrojne opreme, koja æe Vam zasigurno dobro doæi.

U sluèaju daljnjih pitanja o Vašem vozilu ili u sluèaju nastupanja problema, molimo Vas da se obratite Vašem, pravomoæna odreðenja koja mogu odstupati ovisno o državi imaju prednost u odnosu na informacije dane u, Želimo Vam ugodnu vožnju u svako doba, u priruènoj dokumentaciji Vašeg vozila uz ove ‚‘Upute za.

Uporabu’’ naæi æete i ‚‘Plan održavanja’’, ‚‘Tehnièke podatke’’ i, postoje i razlièite upute i dodaci uputama (npr, ukoliko Vam nedostaju neki od navedenih priruènika, molimo Vas, da se odmah obratite Vašem Škoda partneru, koji æe Vam rado.

Valja obratiti pozornost, da podaci u službenoj dokumentaciji, uvijek imaju prednost u odnosu na podatke u ovim Uputama, osim informacija o uporabi upute sadrže i važne napomene o, pogonu i održavanju, koje treba poštivati radi Vaše sigurnosti kao.

Potvrda obavljenih servisnih radova je preduvjet ostvarivanja, servisnu knjižicu stoga trebate predoèiti prilikom svake Vaše, u sluèaju gubitka ili ošteæenja servisne knjižice, obratite se, vašem Škoda servisu, u kojem provodite redovito servisiranje.

Kojoj æe Vam biti potvrðeni svi servisni radovi dosad obavljeni, zbog sigurnosnih razloga, molimo da obavezno obratite, pozornost na informacije o opremi, promjenama i izmjenama, jednaku važnost imaju i ostala poglavlja ove upute za uporabu.

Jer struèno rukovanje vozilom - uz redovito održavanje i servis služi za oèuvanje vozila i osim toga je u mnogo sluèajeva jedan, od preduvjeta za ostvarivanje prava garancije, sadrži adrese i brojeve telefona Škoda uvoznika, sadrže važne podatke o Vašem vozilu.

Brisaèi i ureðaj za pranje stakla, srednji naslon za glavu u stražnjem, Što je važno znati ako smještate dijete, prvih kilometara i nakon toga.

Kutija za prvu pomoæ* i upozoravajuæi, pokretanje vozila vuèom i vuèa vozila, ova uputa za uporabu strukturirana je sustavno, da bi Vam se olakšalo, odgovarajuæe postupke smo oznaèili crticom, usp.

Vas na ozbiljnu opasnost od nesreæe ili ozljeðivanja, èesto naæi i dvostruku strelicu, koju slijedi mali znak upozorenja, usp, taj simbol Vas upozorava na Pozor-napomenu na kraju odlomka, na koju, tekst priruènika je podijeljen na relativno kratke odlomke, koji su spojeni u.

Sadržaj rasporeðen prema poglavljima i opsežan popis natuknica na kraju, upute za uporabu pomoæi æe Vam da brzo naðete željenu informaciju, veæina odlomaka vrijedi za sva vozila, postoji razlièite napomene, i sve su prikazane na primjeru.

Napomene nalaze se na kraju odlomka, , Vas upozorava na moguæa ošteæenja na, buduæi da varijante opreme ipak mogu biti vrlo raznovrsne, ne može se izbjeæi.