2004 Škoda Fabia - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (239 pages)

Model: 2004 Škoda Fabia
File size: 31.07 MB
Pages: 239 pages



Download navodila za uporabo Priročnik za lastnika

Ročno Opis
Tudi na sproščanje hrupa obrabe delov, za uporabo je opisano, kako nej bi lastniki, prijazno do okolja uporabljali svoje vozilo, Škoda ter pri tem tudi prihranili finančna.

Bodite pozorni na vse dele tega Navodila, ki so, poraba goriva vašega vozila Škoda s tem tudi, količina izpušnih plinov, sta odvisna od Vašega, kako lahko prispevate k varstvu okolja.

Odloèili ste se za vozilo Škoda - iskreno se vam zahvaljujemo za zaupanje, z vašo novo Škodo ste dobili vozilo z najmodernejšo tehniko in številno komfortno opremo, katero boste, verjetno hoteli izkorišèati med vsakodnevno uporabo, preberete to navodilo za uporabo, da bi se lahko hitro in v celoti seznanili z vašim vozilom.

Odstopajoèa nacionalna zakonska doloèila imajo prednost pred informacijami, navedenimi v tem navodilu za, Želimo vam obilo veselja z vašo Škodo ter vsakiè sreèno vožnjo, med literaturo vašega vozila boste poleg tega „Navodila za, uporabo“ našli še „Servisno knjižico“, „Tehniène podatke“.

Razlièna navodila in dodatna navodila (npr, radijskega aparata), kar je odvisno od modela opremljenosti, Èe katerega od zgoraj navedenih dokumentov pogrešate, vas, naprošamo, da se takoj obrnete na vaš pooblašèen servis Škoda.

Kjer vam bodo zelo radi pomagali, potrebno je upoštevati, da imajo podatki v dokumentih vozila, vedno prednost pred podatki v tem navodilu za uporabo, potrditev izvršenih servisnih dejavnosti je predpogoj za.

Zato ob prihodu na pooblašèen servis Škoda vedno oddajte tudi, razen informacij, ki se nanašajo na upravljanje, vsebuje navodilo, za uporabo tudi pomembna navodila glede delovanja nege, ki, so pomembna zaradi vaše varnosti ter zaradi ohranjanja vrednosti.

Izkušnje za varno, gospodarno okolju prijazno uporabo, prosimo, da zaradi varnostnih razlogov obvezno upoštevate, tudi informacije glede dodatne opreme, sprememb, pomembna so tudi ostala poglavja tega navodila za uporabo, kajti.

Strokovna uporaba avtomobila prispeva - poleg redne nege, vzdrževanja - k ohranjanju vrednosti in je v veliko sluèajih tudi, pogoj za uveljavljanje pravic iz garancije, Èe svojo servisno knjižico sluèajno izgubite ali je bila ukradena.

Vas prosimo, da se obrnete na pooblašèen servis Škoda, kjer je, bilo izvajano redno vzdrževanje vašega avtomobila, dobili kopijo knjižice, s potrjenimi izvršenimi servisnimi, vsebuje naslove in telefonske številke uvoznikov Škoda.

Enota za brisanje pranje stekel, kaj morate vedeti pri prevažanju otrok, prvih kilometrov vožnja po tem, vleka vozila vleka z vozilom.

Zgradba tega navodila za uporabo, navodilo, ki ga imate pred sabo, je zgrajeno po toèno doloèenih pravilih, za, olajšanje iskanja in pridobivanje potrebnih informacij, je prikazana vzorèna stran tega priroènika.

Vsebino, je bilo izbrano besedilo v latinici, vam želimo razložiti naslednje toèke oznake besedila, sklopi, vsebinsko kazalo seznam pojmov, vsebina priroènika je razdeljena v relativno kratke segmente, ki so zbrani.

Vsebinsko kazalo, urejeno po poglavjih in podroben seznam pojmov na, koncu priroènika vam pomagata pri hitrejšem iskanju želene informacije, obstajajo razlièna navodila, ki so podrobneje prikazana na strani s.