2004 Škoda Fabia - Omistajan käsikirja (in Finnish) (231 pages)

Model: 2004 Škoda Fabia
File size: 31.97 MB
Pages: 231 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Autoa tulisi käyttää, jotta siitä aiheutuisi, ja ympäristölle ja kuinka samalla rahaakin, huoma myös ` -symbolilla merkityt tekstit, Škodanne polttoaineen kulutus ja pakokaasupäästöt riippuvat paljolti ajotavoistanne.

Myös auton melu ja kuluminen riippuvat siitä, olet valinnut Škodan – sydämelliset kiitokset luottamuksesta, uusi Škodasi on auto, jossa on uusinta tekniikkaa ja runsaasti varusteita, joista on varmasti hyötyä jokapäiväisessä auton käytössä, jos sinulla on autostasi enemmän kysyttävää tai ongelmia, käänny Škoda-liikkeen tai maahantuojan.

Poikkeavat kansalliset lain määräykset ovat etusijalla tämän kirjan antamiin informaatioihin nähden, toivomme paljon iloa Škodasi kanssa ja aina hyvää matkaa, tämän ”käyttöohjekirjan” lisäksi auton papereihin kuuluu, ”Huoltovihko”, ”Tekniset tiedot” ja ”Avuksi matkalle”.

Mukana voi olla automallin ja varustuksen mukaan erilaisia, jos joku edellä mainituista julkaisuista puuttuu, käänny ensi, tilassa Škoda-liikkeen puoleen, jossa autetaan mielellään, pitää ottaa huomioon, että auton paperien tiedot ovat aina.

Siksi huoltovihko pitää aina ottaa esille, kun auto viedään Škodahuoltoon, käyttöä koskevien informaatioiden lisäksi käyttöohjekirja sisältää, tärkeitä käyttö- ja hoito-ohjeita oman turvallisuutesi vuoksi ja, jos autosi huoltovihko katoaa tai vahingoittuu, käänny Škodahuollon puoleen, jossa autosi säännölliset huollot tehty.

Saat uuden huoltovihon, johon vahvistettu aikaisemmin tehdyt, myös varusteita, muutoksia ja varaosia koskevat informaatiot ⇒ sivu 192, mutta myös muut tämän käyttöohjekirjan luvut ovat tärkeitä, sillä, auton asiallinen käyttö auttaa - säännöllisen hoidon ja huollon.

Lisäksi - arvon säilymiseen ja on sitä paitsi monissa tapauksissa, tämä käyttöohjekirja on laadittu siten, että tarvittavien informaatioiden, kuvattu ⇒ sivu 6, kuva 1, käyttöohjekirjan teksti on jaettu suhteellisen lyhyisiin kappaleisiin, jotka.

Kirjassa on neljänlaisia ohjeita, joita esitetty samalla esimerkkisivulla, tällaiset ohjeet lovat koottuina kappaleen loppuun, usein kaksoisnuoli, jota seuraa pieni varoitusmerkki, katso 5, ehdottomasti merkille nämä Huomio!-ohjesymbolit kappaleen lopussa.

Varoitus-ohje, katso , huomauttaa mahdollisista vahingoista autolle, otsikoiden mukaan järjestetty sisällysluettelo sekä hakemisto käyttöohjekirjan lopussa auttavat löytämään toivotun informaation, ympäristövihje katso , kiinnittää huomiotasi ympäristövaurioihin, tavallinen Vihje, katso 10 , kiinnittää huomiosi yleensä tärkeään informaatioon.

Koska varusteluvaihtoehdot saattavat ollakin hyvin moninaisia, ei voida, välttää sitä, että huolimatta lukujen jaottelusta mainitaan satunnaisesti, myös varusteita, joita autossasi ei ole, merkinnällä * on osoitettu, että kyseinen varuste vakiovarusteena vain.

Tiettyjen malliversioiden yhteydessä tai se saatavana vain tiettyihin, jokaisella kappaleella otsikko, katso 2, seuraavaksi on pikainformaatio (isoilla kursiivikirjaimilla), joka kertoo, kuvan jälkeen seuraa useimmiten johdanto (suhteellisen suurin.

Kaikki suunnat, kuten ”vasen”, ”oikea”, ”edessä”, ja ”takana” annettu, kuva Eräät tässä kuvassa esitetyt varusteet kuuluvat ainoastaan tiettyihin malliversioihin tai ovat valinnaisvarusteita, a Valokatkaisin, mittarivalaistuksen kiertosäädin ja ajovalojen, tämä yleiskuva auttaa nopeasti perehtymään mittareihin.

− Suuntavalot, kaukovalot ja seisontavalot, valomerkki, merkinnällä * osoitetut varusteet kuuluvat vakiovarusteena vain tiettyihin malliversioihin tai ne ovat lisävarusteina saatavana vain tiettyihin, autoissa, jossa on tehdasasennuksena radio, puhelin, navigointijärjestelmä, CD-soitin, ym, järjestys poikkeaa kuvatusta järjestyksestä osittain ⇒ sivu 10, kuva 2.

− kokonaisajomatkan näyttö ⇒ sivu 14, − osa-ajomatkan näyttö ⇒ sivu 14, a digitaalikello ⇒ sivu 16 ja monitoiminäyttö* ⇒ sivu 17.