2004 Škoda Fabia - Ägarmanual (in Swedish) (225 pages)

Model: 2004 Škoda Fabia
File size: 32.04 MB
Pages: 225 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Ljudnivå och slitage påverkas också av hur du, hur du ska kunna köra di Škoda så miljövänligt, - och därmed också ekonomiskt - som möjligt, slå bara upp „Miljö i sökordsregistret.

Gör en insats - för miljöns skull, bränsleförbrukningen i din Škoda - och därmed, avgasernas innehåll av skadliga ämnen - påverkas av ditt körsätt, ni har valt en Škoda - hjärtligt tack för ert förtroende.

Med er nya Škoda erhåller ni en bil med modernaste teknik och talrik utrustning, vilken ni säkert har full, nytta av i den dagliga körningen, för att snabbt och grundligt lära känna er bil, om ni har ytterligare frågor angående er bil eller har problem, ska ni vända er till er Škoda-verkstad eller till.

Avvikande nationella lagbestämmelser gäller framför den information som finns i denna instruktionsbok, vi önskar er mycket glädje med er Škoda och ni alltid får en trevlig färd, i dokumentationen för er bil finns förutom denna ”Instruktionsbok” även en ”Serviceplan”, ”Tekniska Data” och en, utrustning det finnas olika Instruktioner och Anvisningar (t.

Om ni skulle förlora ett av de ovan nämnda dokumenten, ska ni, genast vända er till en Škoda-verkstad, där man gärna står till er, beakta, att uppgifterna i fordonspapperen alltid har företräde framför uppgifterna i denna Instruktionsbok, förutom informationen för handhavandet innehåller Instruktionsboken ocjså viktiga drift- och skötselanvisningar för er säkerhet.

Liksom även hur er bils värde bibehålls, beakta av säkerhetskäl obetingat även informationen om, tillbehör, ändringar och byte av delar ⇒ sidan 185, men även de övriga kapitlen i denna Instruktionsbok är viktiga.

Eftersom sakkunnig behandling av bilen bidrar - tillsammans med, regelbunden skötsel och underhåll - till att behålla dess värde, och är dessutom i många fall förutsättningen för garantianspråk, bekräftelsen på genomförda servicearbeten är en förutsättning.

Ta därför alltid med Serviceplanen när bilen lämnas till en Škodaverkstad, om er Serviceplan skulle förloras eller är utsliten, skani vända er, till den Škoda-verkstad, där det regelbundna underhållet av er bil, innehåller adresser och telefonnummer till Škoda-importörer.

Ta det säkra före det osäkra, värt att veta vid transport av barn, de första kilometerna och därefter, tillbehör, ändringar och byte av delar.

Denna handledning är systematiskt uppbyggd, för att underlätta sökande, texten i handboken är indelad i relativt korta avsnitt, vilka samlas i översiktliga kapitel, den efter kapitel ordnade innehållsförteckningen och det utförliga, sökordsindexet i slutet av instruktionsboken hjälper er att snabbt finna.

Det finns olika anvisningar, vilka alla finns med på exempelsidan, anvisningar finns samlade i slutet av avsnittet, viktigaste anvisningen är Varning, se 7, uppmärksammar er på en allvarlig olycks- och skaderisk.

Ofta en dubbelpil, följd av ett litet utropstecken, se 5, uppmärksammar er på Varnings-anvisningen i slutet av avsnittet, vilka, ex råd för en sänkt bränsleförbrukning, de flesta avsnitten gäller för alla bilar.

En normal Anvisning, se 10 , uppmärksammar er i allmänhet på viktig, då utrustningsvarianterna kan vara mycket omfattande är det inte möjligt, att undvika, trots indelningen i avsnitt, att ibland behandlas även utrustning som inte finns på er bil, utrustning märkt med en * tillhör seriemässigt endast bestämda modellutföranden eller levereras för vissa modeller endast som extrautrustning, se.

Varje avsnitt har en rubrik, se 2, den följs av en kortinformation (i större kursiv stil), vilken anger vad som, finns i detta avsnitt, se 3.