2020 Škoda Citigo - Instruktionsbog (in Danish) (92 pages)

Model: 2020 Škoda Citigo
File size: 12.61 MB
Pages: 92 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Efter at køleanlægget er blevet afbrudt, er det kun ventilationsfunktionen, hvor der ikke kan opnås en lavere temperatur end udetemperaturen, der forbliver aktiv. I området fra 16° C til 29° C sker der en automatisk temperaturregulering. Ved en temperaturindstilling under 16° C lyse i displayet; Climatronic kører med maksimal køleydelse.

Ved en temperaturindstilling over 29° C lyser i displayet; Climatronic kører med maksimal varmeydelse. Recirkulationsfunktionen forhindrer, at der kommer forurenet luft ind i kabinen udefra. I recirkulationsfunktionen bliver luften suget ud af kabinen og ført ind i kabinen igen.

På eksterne apparater (fx mobiltelefoner eller tablets) kan der installeres applikationer, der gør det muligt at få vist yderligere informationer på systemets display eller at betjene systemet. På grund af det store antal applikationer og kommunikationssystemer samt deres løbende videreudvikling er det muligt, at de tilgængelige applikationer ikke fungerer på alle eksterne apparater. Selskabet ŠKODA AUTO kan ikke overtage ansvaret for, at de fungerer korrekt.