2012 Škoda Citigo - Návod k obsluze (in Czech) (239 pages)

Model: 2012 Škoda Citigo
File size: 11.29 MB
Pages: 239 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
Centrální zamykání systém zamykání vozidla, příprava k práci v motorovém prostoru, péče o vozidlo zvenčí jeho čištění, péče o vnitřní prostor jeho čištění.

Příslušenství, výměna dílů, opravy změny, otáčky motoru za minutu (počet otáček), kubický centimetr - jednotka zdvihového objemu, německý institut pro normování (Deutsches Institut für Normung).

Produkované množství oxidu uhličitého v gramech na ujetý kilometr, oktanové číslo, jednotka antidetonační stálosti benzinu, držák zpětného zrcátka s laserovým čidlem pro funkci City Safe Drive, madlo s tlačítkem pro otevření víka zavazadlového prostoru.

Ovládací kolečko pro nastavení vnějších zrcátek, – Nastavení vnějších zrcátek     , tlačítka centrálního zamykání a odemykání vozidla  , páčka pro odjištění víka motorového prostoru.

Houkačka (funguje jen při zapnutém zapalování), kontrolní světlo vypnutého airbagu spolujezdce     , tlačítko vyhřívání sedadla spolujezdce  ; resp, rádio, viz Návod k obsluze rádia, krytka nebo odkládací schránka.

Zapalovač cigaret nebo zásuvka 12 V, tlačítko systému City Safe Drive  , Čelní airbag spolujezdce v přístrojové desce, boční strana přístrojové desky: Vypínač čelního airbagu spolujezdce.

Páčka pro otevření odkládací schránky nebo otevřená odkládací schránka, varovná a kontrolní světla upozorňují na nebezpečí ⇒  , závady ⇒  nebo na, a musí při běžícím motoru nebo během jízdy zhasnout, při rozsvícení některých kontrolních světel navíc zazní zvukový signál.

Hladina brzdové kapaliny je příliš nízká nebo, hladina chladicí kapaliny motoru je příliš nizká, teplota chladicí kapaliny motoru příliš vysoká nebo, tlak motorového oleje je příliš nízký.

Bliká nebo svítí:  Nepokračujte v jízdě, ve sdruženém panelu přístrojů: Řidič, resp, na displeji sdruženého panelu přístrojů: Zapnutý bezpečnostní pás cestujícího na zadním sedadle, nezapnutý bezpečnostní pás cestujícího na zadním sedadle.

Bliká společně se zbývajícími segmenty ukazatele záso⇒ strana, by paliva: Palivová nádrž je téměř prázdná, bliká rychle: funkce City Safe Drive automaticky brzdí, bliká pomalu: funkce City Safe Drive není aktuálně k dispozici.

Funkce City Safe Drive byla ručně zapnuta, bliká: Funkce City Safe Drive byla ručně vypnuta, po zapnutí zapalování: Signalizuje, že brzy bude zapotřebí servisní prohlídka, svítí: systém ESP je vadný nebo vypnutý v závislosti na.

Svítí: systém Traction Control je vadný nebo vypnutý, závada systému airbag systému předepínačů pásů, zapnutá dálková světla nebo světelná houkačka, nerespektování rozsvícených varovných světel může vést k uvíznutí vozidla.

V silničním provozu, k nehodám těžkým zraněním, jakmile je to možné bezpečné, zastavte vozidlo, ● Vozidlo odstavte v bezpečné vzdálenosti od projíždějících vozidel tak, aby, žádné části výfukového systému nepřišly do styku s lehce vznětlivým materiálem pod vozidlem, např.

● Odstavené vozidlo představuje zvýšené riziko nehody pro Vás i pro ostatní, výstražný trojúhelník, abyste varovali ostatní účastníky silničního provozu, ● Než otevřete víko motorového prostoru, vypněte motor a nechte ho dostatečně vychladnout.



Read(view) online free pdf manual 2012 Škoda Citigo