2019 Seat Tarraco - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (402 pages)

Model: 2019 Seat Tarraco
File size: 8.21 MB
Pages: 402 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Manuel Açıklama
R – Geri vites: Geri vitese yalnızca araç sabitken ve motor rölantideyken geçilebilir ›››. Vites kolunu R konumuna almak için kilit düğmesine, aynı anda da fren pedalına basılmalıdır. Kontak açıkken vites kolu R konumundayken geri vites lambaları yanar.

N - Boş vites (rölanti): Vites kolu bu konumdayken vites boştadır. D/S – Sabit sürüş (ileri) konumu D/S konumundaki vites kolu viteslerin normal mod (D) veya Sport (S) konumunda kontrol edilmesini sağlar. Spor (S) modunu seçmek için vites kolunu arkaya doğru hareket ettiriniz.

Kolun tekrar hareket ettirilmesi normal modu (D) seçecektir. Seçili sürüş modu gösterge paneli ekranında gösterilir. Normal modda (D) vites kutusu otomatik olarak en iyi dişli oranını seçer. Bu, motor yükü, yol hızı ve dinamik vites kontrol programına (DCP) bağlıdır. Sportif sürüş stili için spor modu (S) seçilmelidir. Bu ayar, motorun maksimum güç çıkışından faydalanılmasını sağlar. Hızlanma esnasında vites değişiklikleri fark edilecektir. Vites kolunu N'den D/S'ye getirmek için araç sabitken veya hız 3 km/sa'nin (2 mph) altındayken fren pedalına basın ›››.





Read(view) online free pdf manual 2019 Seat Tarraco