2014 Seat Ibiza SC - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (296 pages)

Model: 2014 Seat Ibiza SC
File size: 3.97 MB
Pages: 296 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Manuel Açıklama
Aracı başka bir kullanıcıya satmanız halinde araç üzerinde bulunması gereken tüm belgeleri, aracın yeni sahibine veriniz. Araç belgelerinin diğer bölümleri, Ön hava yastıkları kendi güvenliğiniz ve araçtaki yolcuların güvenliği için bilmeniz Ön koltuk arkalıklarında, göğüs ve kafa korumalı yan hava yastıkları, gereken diğer bilgileri içerir. Mesafe 25 cm'den daha az ise, hava yastığı sistemi korumayı sağlayabilmesi için, ön yolcu ön göğüsten en sizi doğru şekilde korumayabilir.

Çocuklar bagaj bölmesine tırmanabilir ve bagaj kapağını – Yükü bagaj bölmesinde dengeli şekilde dağıtın. Bu merminin” aracın içinde uçarken bir yolcuya çarptığında olabilecek yaralanmanın ne şiddette olabileceğini hayal edebilirsiniz. Emniyet kemerleri yanlış bir şekilde bağlanmış veya hiç bağlanmamışsa, ciddi yaralanma riski artmaktadır.

Hız ve ağırlık ne kadar fazlaysa kaza sırasında açığa çıkacak kemeri takmıyor enerji de o kadar fazla olacaktır. Bir önden çarpışma sırasında, yolcular aracın çarpışmadan hemen önceki hızıyla öne doğru fırlayacaklardır. Bütün yolcular (sürücü de dahil) yolculuk sırasında emniyet kemerlerini her zaman doğru şekilde takmalıdır.





Read(view) online free pdf manual 2014 Seat Ibiza SC