2015 Seat Ibiza 5D - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (240 pages)

Model: 2015 Seat Ibiza 5D
File size: 4.44 MB
Pages: 240 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Manuel Açıklama
Bu kılavuz beş ana kısma ayrılmıştır: birimlerin bazıları daha ileriki bir tarihe kadar piyasaya sürülmeyecek veya sadece İlgili sayfada bulunan önemli uyarılar 1. Bu metinler olası kaza veya anlamda kılavuz olmaları için tasarlanmıştır, yaralanma tehlikeleri konusunda bazı ayrıntılar aracınıza monte edilmiş kullanıcıyı uyarır. Bu nedenle, aracınızda zaman zaman şekil, ekipman ve teknik konularda değişiklikler meydana gelebileceğini biliniz.

Bu örnek sadede ön çarpışmalara değil Önden çarpmalar ve fizik doğru fırlar ve emniyet kemerini takmış olan tüm kaza ve çarpışmalar için geçerlidir. Ancak, ani frenlemelerde, dağlık bölgelerde veya virajlı yollarda yolculuk ve hızlanma sırasında, omuz kemerindeki otomatik geri sarma mekanizması kilitlenir. İlgili görüntülenmesi* servis tarihinden 20 gün önce veya daha erken, servis ön uyarı lambası belirecektir.

Dili cep telefonları fonksiyonların bir kısmını » değiştirmek isterseniz lütfen aracı bir teknik servise götürün. Çocuk koruma kilidi devreye alındığında, kumanda veya anahtarla) merkezi kilit kapı sadece dışardan açılabilir. Araç içinde hayvanlar bırakıldığında (aksi takdirde hareketleri alarmı tetikleyecektir) rücü kapısı üzerindeki göstergenin yanıp sönmesi ile gösterilir.





Read(view) online free pdf manual 2015 Seat Ibiza 5D