2013 Seat Ibiza 5D - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (284 pages)

Model: 2013 Seat Ibiza 5D
File size: 3.7 MB
Pages: 284 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Salvo error u omisión, la información recogida en el presente manual es válida en la fecha de cierre de su edición. Aracı başka bir kullanıcıya satmanız halinde araç üzerinde bulunması gereken tüm belgeleri, aracın yeni sahibine veriniz. Yıldız işareti * ile işaretli donanımlar sadece bazı modellerde standart donanımdır, bazı modellerde isteğe bağlı ekstralar olarak bulunur veya sadece belli ülkelerde piyasaya sürülür.

Mesafe 25 cm'den daha az ise, hava yastığı sistemi korumayı sağlayabilmesi için, ön yolcu ön göğüsten en sizi doğru şekilde korumayabilir. İzin verilen aks yükü veya izin verilen toplam ağırlık aşılırsa, aracın sürüş özellikleri değişebilir, bu da kazalara, yaralanmalara ve araçta hasara yol açabilir. Emniyet kemerleri yanlış bir şekilde bağlanmış veya hiç bağlanmamışsa, ciddi yaralanma riski artmaktadır.

Bir önden çarpışma sırasında, yolcular aracın çarpışmadan hemen önceki hızıyla öne doğru fırlayacaklardır. Mümkün olan en iyi korumayı elde etmek için, hava yastığının açılmadığı kazalarda bile korunabilmek için, emniyet kemeri her zaman düzgün şekilde takılmalıdır. Emniyet kemerleri aynı zamanda, ciddi yaralanmalara yol açabilecek talimatları kontrolsüz hareketleri de önlemeye yardımcı olur.