2009 Renault Thalia - Návod na používanie (in Slovak) (175 pages)

Model: 2009 Renault Thalia
File size: 10.2 MB
Pages: 175 pages



Stiahnite si manuál Návod na používanie

Manuálny Popis
ELF vyvíja pre RENAULT kompletný rad olejov, oleje do motora, oleje do mechanických, upozornenie: v záujme optimálnej funkcie motora môže, by používanie oleja pri niektorých vozidlách obmedzené.

Tieto oleje sú v aka výskumom, v oblasti Formule 1 na vysokej, strediskami RENAULT tento rad plne zodpovedá, aktuálnym špecifikám vozidiel našej zna ky.

* Upozornenie: tieto úkony netvoria úplný zoznam, rENAULT odporú a homologované oleje ELF na výmenu aj dop anie, pora te sa v servise RENAULT, alebo pozrite www, the oil born Formula One.

Tento návod na používanie a údržbu vám poskytne všetky potrebné informácie na to, aby ste mohli, – dobre spoznať svoje vozidlo a potom v plnej miere a čo najlepšie využívať všetky jeho funkcie a technické prednosti, – dosahovať optimálnu prevádzku pri jednoduchom, alebo dôslednom dodržiavaní pokynov na údržbu, – vyriešiť bez zbytočnej straty času všetky úkony, ktoré si nevyžadujú zásah odborníka.

Tých niekoľko okamihov, ktoré venujete čítaniu tohto návodu, vám bohato vynahradia získané informácie, funkcie a technické novinky, ktoré objavíte, na pomoc pri čítaní tohto návodu je použitý nasledujúci symbol, označuje riziko, nebezpečenstvo alebo bezpečnostné opatrenie, opis modelov v tomto návode bol vypracovaný na základe technických údajov známych v čase jeho spracovania.

Výbavu (sériovú alebo na objednávku), ktorá je pri týchto modeloch k dispozícii, jej prítomnosť vo vozidle závisí od modelu vozidla, vo- , okrem toho v tomto návode môže byť opísaná aj výbava, ktorá sa má objaviť na trhu v priebehu roka, v celom dokumente sa pod pojmom značkový servis rozumie servis RENAULT, Šťastnú cestu za volantom vášho vozidla.

Kapitola Zoznámte sa so svojím vozidlom, kĽÚČE / RÁDIOFREKVENČNÉ DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE: všeobecné informácie, pri výmene, potrebe ďalšieho diaľkového ovládania, sa obráťte výlučne na, – V  prípade výmeny diaľkového ovládania bude potrebné pristaviť vozidlo.

Kódový kľúč od spínacej skrinky, dverí, kódový štartovací kľúč, kľúč od dverí, – V závislosti od vozidla je možné používať až štyri diaľkové ovládania, vždy skontrolujte, či máte batériu v dobrom stave, správny model a správne vloženú.

Postup pri výmene batérií pozrite v kapitole 5, v časti „Rádiofrekvenčné diaľkové, nikdy nenechávajte kľúč vo vnútri kabíny, keď opúšťate vozidlo, v ktorom je dieťa, (alebo zviera), ani na krátky čas, môže ohroziť seba alebo iné osoby naštartovaním motora, zapnúť niektoré zariadenia, napríklad ovládanie okien alebo zamknúť dvere.

Mohlo by tak dôjsť k vážnym poraneniam, závisí od prostredia: preto je potrebné dávať, pozor na manipulovanie s  diaľkovým ovládaním, ktoré by mohlo vyvolať nežiaduce, na sekundu (kontrolka 3 sa rozsvieti), čím.

Dáte príkaz na uzamknutie alebo odomknutie dverí, poznámka: Ak dvere neotvoríte približne do, sekúnd po odomknutí, v závislosti od vozidla sa dvere opäť automaticky zamknú, poznámka: Ak sú niektoré z  dverí.

Rušená pôsobením okolia (vonkajšie zariadenia alebo prístroje používajúce rovnakú, diaľkové ovládanie slúži na zamykanie, napája ho batéria, ktorú je potrebné vymeniť, keď sa kontrolka batérie 3 nerozsvecuje, kľúč sa nesmie používať na iný účel.

Ako sú funkcie opísané v návode na používanie (otváranie fliaš), zasuňte ruku pod kľučku  1 a  potiahnite, zvnútra nadvihnite zaisťovací kolík 3 a kľučkou otvorte dvere 4, vnútri kabíny, keď opúšťate vozidlo, v ktorom je dieťa (alebo.

Môže ohroziť seba alebo iné osoby naštartovaním motora, zapnúť niektoré, mohlo by tak dôjsť k  vážnym poraneniam, pri otvorení dverí sa ozve zvukový alarm.



Read(view) online free pdf manual 2009 Renault Thalia