2015 Renault Talisman - Návod k obsluze (in Czech) (328 pages)

Model: 2015 Renault Talisman
File size: 9.53 MB
Pages: 328 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
Partneři v automobilové hi-tech technologii – Elf a Renault spojují své know-how na závodních, olejů dokonale uzpůsobených pro Vaše vozidlo Renault, tento návod k použití a údržbě obsahuje informace, díky kterým můžete, – Lépe poznat svůj vůz, a tak za optimálních provozních podmínek plně využít všech funkcí a technických zlepšení, kterými je vybaven.

– Udržovat jeho optimální provozní výkon prostým, avšak přesným dodržováním pokynů pro údržbu, – bez přílišné ztráty času čelit drobným problémům, které nevyžadují zásah odborníka, Čas strávený čtením tohoto návodu Vám bohatě vynahradí informace, které v něm naleznete, a funkce a technické novinky, které díky němu objevíte, abychom Vám čtení tohoto návodu usnadnili, uvádíme následující symbol.

Pro označení rizika, nebezpečí nebo bezpečnostního pokynu, popis modelů, které jsou uvedeny v tomto návodu, byl vypracován na základě technických charakteristik známých v době sepsání tohoto dokumentu, na verzi, vybraných volitelných doplňcích zemi prodeje, stejně tak mohou být v tomto dokumentu popsána některá vybavení, která by se měla objevit v průběhu následujícího roku.

Pokud je kdekoliv v příručce odkaz na zástupce značky, jedná se o zástupce společnosti RENAULT, Šťastnou cestu za volantem svého vozidla, kapitola Seznamte se se svým vozidlem, klíč, radiofrekvenční dálkové ovládání: obecné údaje, použití.

Karta RENAULT: obecné údaje používání, dětské sedačky: upevnění pomocí bezpečnostního pásu nebo systémem Isofix, kLÍČ/RADIOFREKVENČNÍ DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ: obecné údaje (1/2), klíč spínací skříňky předních dveří.

Zamknutí/odemknutí pouze zadních výklopných dveří, pro uvolnění vložky z jejího uložení, stiskněte tlačítko uvolní se sama, stiskněte tlačítko vložku zasuňte zpět.

Nebo zvíře, a to ani na krátkou dobu, to by mohlo znamenat jeho ohrožení, nebo ohrožení jiných osob nastartováním motoru, ovládáním vybavení jako, navíc, za teplého slunečného počasí.

Vnitřní teplota v kabině velice rychle, klíč nesmí být používán pro jiný účel, než je popsáno v uživatelské příručce, kLÍČ/RADIOFREKVENČNÍ DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ: obecné údaje (2/2).

Závisí na okolních podmínkách: pozor na, manipulaci s dálkovým ovládáním, která by, mohla vést k nechtěnému zamknutí nebo, poznámka: : Pokud je některá otevíratelná.

Část (dveře nebo zavazadlový prostor) otevřena nebo špatně zavřena, dojde k rychlému zamknutí odemknutí otevíratelných, v závislosti na blízkém okolí (vnější instalace, nebo použití přístrojů, které používají stejnou frekvenci jako dálkové ovládání) může, výměna nebo potřeba přidělení dalšího klíče nebo dálkového ovladače.

Obraťte se pouze na značkový servis, – V případě výměny dálkového ovládání je nezbytné přijet do Vašeho, značkového servisu s vozem všemi, – Podle typu vozidla můžete využívat.

V dobrém stavu, zda máte její správný, model a zda je správně vložena, Životnost těchto baterií je přibližně dva, pro informace o postupu výměny baterie.

Dálkové ovládání: baterie v kapitole 5, dálkové ovládání A zajišťuje zamknutí nebo, a v poloze pro příslušenství (viz odstavec, „Spínací skříňka: vozidlo s klíčem v kapitole 2) nejsou tlačítka dálkového ovládání.

Je napájeno baterií, kterou je třeba vyměnit (viz odstavec „Radiofrekvenční dálkové, pokud je některá otevíratelná část (dveře, zadní výklopné dveře) otevřena nebo špatně.



Read(view) online free pdf manual 2015 Renault Talisman