2013 Renault Scenic - Návod na používanie (in Slovak) (265 pages)

Model: 2013 Renault Scenic
File size: 8.91 MB
Pages: 265 pages



Stiahnite si manuál Návod na používanie

Manuálny Popis
ELF vyvinul pre RENAULT kompletný rad mazív, oleje do mechanických automatických prevodoviek, upozornenie: aby činnosť motora bola optimálna, používanie maziva v niektorých vozidlách môže byť.

Vo Formule o mazivá na špičkovej, rENAULT tento rad mazív dokonale zodpovedá, rENAULT odporúča mazivá ELF homologované na výmenu dopĺňanie, poraďte sa v servise RENAULT alebo navštívte stránku www.

Tento návod na používanie a údržbu vám poskytne všetky potrebné informácie na to, aby ste mohli, – dobre spoznať svoje vozidlo a potom v plnej miere a čo najlepšie využívať všetky jeho funkcie a technické prednosti, – dosahovať optimálnu prevádzku pri jednoduchom, alebo dôslednom dodržiavaní pokynov na údržbu, – vyriešiť bez zbytočnej straty času všetky úkony, ktoré si nevyžadujú zásah odborníka.

Tých niekoľko okamihov, ktoré venujete čítaniu tohto návodu, vám bohato vynahradia získané informácie, funkcie a technické novinky, ktoré objavíte, na pomoc pri čítaní tohto návodu je použitý nasledujúci symbol, označuje riziko, nebezpečenstvo alebo bezpečnostné opatrenie, opis modelov v tomto návode bol vypracovaný na základe technických údajov známych v čase jeho spracovania.

Výbavu (sériovú alebo na objednávku), ktorá je pri týchto modeloch k dispozícii, jej prítomnosť vo vozidle závisí od modelu vozidla, voliteľnej výbavy a krajiny určenia, okrem toho v tomto návode môže byť opísaná aj výbava, ktorá sa má objaviť na trhu v priebehu roka, v celom dokumente sa pod pojmom značkový servis rozumie servis RENAULT, Šťastnú cestu za volantom vášho vozidla.

Kapitola Zoznámte sa so svojím vozidlom, karta RENAULT: všeobecné informácie, používanie, bezpečnostné zamykanie, vypnutie, zapnutie airbagu pre spolujazdca vpredu, karty RENAULT: všeobecné informácie (1/2).

Palivovej nádrže (pozrite na nasledujúcich stranách), – zapínanie osvetlenia vozidla na diaľku, – pre niektoré vozidlá aj automatické zatváranie elektrických okien na diaľku a strešného okna (pozrite v kapitole 3, v častiach „Elektrické otváranie okien/Strešné, – štartovanie motora pozrite v kapitole 2.

Ktoré sú ňou vybavené, je identifikovateľná, pozrite v kapitole v časti „Karta RENAULT, skontrolujte, či máte batériu v dobrom stave, low, vymeňte ju (pozrite v kapitole 5, v časti.

Závisí od prostredia: dávajte preto pozor, aby ste pri manipulácii s kartou RENAULT, ak je batéria vybitá, stále môžete zamknúť/odomknúť a naštartovať vozidlo, je dieťa (alebo zviera), ani na krátky čas.

Môže ohroziť seba alebo iné osoby naštartovaním motora, zapnúť niektoré, mohlo by tak dôjsť k vážnym poraneniam, karty RENAULT: všeobecné informácie (2/2), potom, ako ste sa dostali do auta pomocou integrovaného kľúča, odložte ho na.

Svoje miesto do karty RENAULT, potom, vložte kartu RENAULT do čítača, aby ste, ďalšiu kartu RENAULT, sa obráťte výlučne na značkový servis, potrebné pristaviť vozidlo v značkovom servise a predložiť všetky karty.

RENAULT, ktoré k nemu patria, na oživenie systému, na jedno vozidlo možno používať štyri, integrovaný kľúč slúži na zamykanie alebo, odomykanie predných ľavých dverí, ak karta.

– slabá batéria v karte RENAULT, vybitý, – používanie zariadení fungujúcich na rovnakej frekvencii ako karta, – vozidlo sa nachádza v oblasti silného, miesta, kde sa môže ohnúť alebo neúmyselne poškodiť, napr.

KARTA RENAULT S DIAĽKOVÝM OVLÁDANÍM: používanie, alebo zle zatvorené, alebo karta RENAULT, zostala v čítači, dvere sa zamknú a rýchlo.



Read(view) online free pdf manual 2013 Renault Scenic