2006 Renault Scenic - Návod k obsluze (in Czech) (266 pages)

Model: 2006 Renault Scenic
File size: 16.56 MB
Pages: 266 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
Assurez vous que tous les, à leur poids et à leur, déposez les objets et les, * Attention : ces gestes ne constituent pas une liste exhaustive.

La notice d'utilisation – 82 00 709 843 – NU776-2 – 05/2006 – Edition française, eLF vyvinul pro Renault speciální adu, olej : motorové oleje oleje do manuálních, výstraha: pro optimální funkci motoru m že být použití.

Ur itého maziva omezeno pouze pro n která vozidla, tato maziva byla vyvinuta na základ, výzkumu na vozidlech Formule 1, proto, se jedná o vysoce technologicky kvalitní.

Spole n se technickým týmem Renault, byla tato ada olej maximáln p izp sobena, specifik m vozidel této zna ky, maziva ELF výrazn p ispívají ke zlepšení.

RENAULT doporu uje pro dopln ní a vým nu oleje používat homologovaná maziva ELF, navštivte sv j servis RENAULT nebo stránky www, the oil born Formula One, vítejte na palubě Vašeho nového vozu RENAULT.

Tento návod k použití a údržbě obsahuje informace, které Vám umožní, – lépe poznat svůj vůz značky RENAULT, a tak za optimálních provozních podmínek plně využít všech technických zlepšení, kterými je vybaven, – dosáhnout optimálního provozního výkonu prostým, avšak přesným dodržováním pokynů pro údržbu, – bez přílišné ztráty času čelit drobným problémům, které nevyžadují odborný zásah.

Čas strávený čtením tohoto návodu Vám bohatě vynahradí informace, které v něm naleznete, a technické novinky, které díky němu objevíte, pokud Vám i po přečtení návodu nebudou některé body jasné, pro techniky naší prodejní sítě bude potěšením poskytnout Vám jakékoli další informace, které budete potřebovat, abychom Vám čtení tohoto návodu usnadnili, uvádíme následující symbol, pro označení rizika, nebezpečí nebo bezpečnostního pokynu.

Popis modelů, které jsou uvedeny v tomto návodu, byl vypracován na základě technických charakteristik známých v době sepsání tohoto dokumentu, na verzi, vybraných volitelných doplňcích zemi prodeje, stejně tak mohou být v tomto dokumentu popsána některá vybavení, která by se měla objevit v průběhu následujícího roku, Šťastnou cestu za volantem Vašeho vozidla RENAULT.

Reprodukce nebo překlad tohoto dokumentu, i jeho částí, jsou bez písemného souhlasu společnosti RENAULT FR, 92100 Billancourt 2006, zakázány, – Zařízení pro zadržení dětí 1, – Světelné kontrolky (přístrojová deska) 1, – Spuštění a zastavení motoru 2.

Systém kontroly tlaku v pneumatikách 2, – Praktické rady (výměna žárovek, pojistky, odstranění poruch, tLAK VZDUCHU V PNEUMATIKÁCH (v barech zastudena), bezpečnost pneumatik montáž sněhových řetězů.

Přejděte na odstavec „Pneumatiky kapitoly 5, v níž naleznete informace o podmínkách údržby a podle verze i informace o podmínkách montáže, zvláštnost vozidel používaných při plném zatížení (maximální přípustné hmotnosti při naložení) a tažení přívěsu Maximální rychlost musí, být omezena na 100 km/h a tlak v pneumatikách zvýšen o 0,2 baru, verze s dlouhým podvozkem pro 6/7.

TLAK VZDUCHU V PNEUMATIKÁCH (v PSI zastudena), být omezena na 100 km/h a tlak pneumatik zvýšen o 3 PSI, zvláštnosti pro použití vozidla při plném zatížení (maximální přípustné hmotnosti při zatížení) a tažení přívěsu, omezena na km/h a tlak pneumatik zvýšen o 3 PSI.

Kapitola Seznamte se se svým vozidlem, karta RENAULT: obecné údaje, použití, dvojité zamykání, a příklopu hrdla palivové nádrže (informace naleznete na následujících stranách), mění se podle prostředí: dejte tedy pozor.

Na manipulaci s kartou RENAULT, při které, by mohlo být vozidlo zamknuto nebo odemknuto nechtěným stisknutím tlačítek, a střešního okna, přejděte na odstavce.



Read(view) online free pdf manual 2006 Renault Scenic