2000 Renault Scenic - Návod k obsluze (in Czech) (198 pages)

Model: 2000 Renault Scenic
File size: 5.89 MB
Pages: 198 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
MEGANE SCENIC MONOSPACE NU 641-1 C:\Documentum\Checkout\nu641-1 tch T1, Úspora paliva ochrana Şivotního prostøedí, pro záŞehové a vznìtové motory mohou být pouŞity další typy, firma ELF Vám doporuèuje svá maziva schválená firmou RENAULT.

Vítejte na palubì Vašeho nového vozu RENAULT, tento návod k pouŞití a údrŞbì sdruŞuje informace, které Vám umoŞní, dobøe poznat Váš vùz znaèky Renault a optimálním zpùsobem plnì vyuŞít všech technických zlepšení, kterými je vybaven, dosáhnout optimálního provozního výkonu prostým, avšak pøesným dodrŞováním doporuèení pro údrŞbu.

Bez pøílišné ztráty èasu èelit drobným problémùm, které nevyŞadují zásah odborníka, nìkolik chvil, které vìnujete ètení tohoto návodu, bude více neŞ kompenzováno informacemi, které se v nìm dozvíte, technickými novinkami, které v nìm objevíte, potìšením poskytnout Vám doplòkové informace, které budete poŞadovat.

Abychom Vám pomohli ve ètení tohoto návodu, uvádíme následující symbol, pro oznaèení rizika, nebezpeèí nebo bezpeènostního pravidla, popis modelù, které jsou uvedeny v tomto návodu, byl vypracován na základì technických charakteristik známých v dobì, jejich pøítomnost ve vozidle závisí na verzi, vybraných volitelných doplòcích zemi prodeje.

Stejnì tak mohou být v tomto dokumentu popsána nìkterá vybavení, která se mají objevit bìhem roku, Šıastnou cestu za volantem Vašeho vozu Renault, reprodukce nebo pøeklad tohoto dokumentu i jeho èásti jsou bez písemného souhlasu spoleènosti Renault, 92100 Billancourt 2000, zakázány, seøízení sedadel sedadla øidièe 1.

ZádrŞná zaøízení pro dìti 1, zpùsob jízdy pøi zábìhu 2, hladiny provozních kapalin (motorového oleje, ostøikovaèe atd, praktické rady (výmìna Şárovek, pojistek, odstranìní.

Tlak vzduchu v pneumatikách zastudena (v barech), - 185/65 R15H - 195/60 R15H, informace o údrŞbì pneumatik a pouŞití snìhových øetìzù najdete v paragrafu Pneumatiky” v kapitole 5, zvláštnosti pro pouŞití vozidla pøi plném zatíŞení (maximální pøípustné hmotnosti pøi zatíŞení) taŞení pøívìsu.

Maximální rychlost musí být omezena na 100 km/h a tlak v pneumatikách zvýšen o 0,2 baru, informace o pøípustných hmotnostech naleznete v paragrafu Hmotnosti” v kapitole 6, kapitola Seznamte se s Vaším vozidlem, bezpeènostní pásy a doplòkové zádrŞné prostøedky k bezpeènostním pásùm 1.

Odmrazování zadního skla/elektrické odmrazování èelního skla, klíè ke spínací skøíòce, dveøím, uvnitø, protoŞe by mohlo spustit, motor nebo uvést do chodu elektrická.

CoŞ by vedlo k nebezpeèí pøivøení, èásti tìla (krku, paŞe, ruky apod, mohlo by tak dojít k váŞným, je napájeno baterií, kterou je nutné.

Svítit její kontrolka (øiïte se, pro zamknutí èi odemknutí asi na, je rùzný podle prostøedí: dejte pozor, pøi které by mohlo dojít k nechtìnému.

Pokud nejsou pøibliŞnì do 30 sekund, v závislosti na blízkém okolí (vnìjší, v pøípadì ztráty nebo pokud si, budete pøát další sadu klíèù (nebo.

Vozem a všemi klíèi, aby byly, pro jedno vozidlo nelze pouŞít více, zajistìte, aby baterie byly vŞdy, v dobrém stavu - jejich Şivotnost je.

V obou pøípadech se obraıte na, zámkù dveøí: (tím zpùsobem, Şe klíè, umístìte ruku pod rukojeı 1 táhnìte.



Read(view) online free pdf manual 2000 Renault Scenic