2011 Renault Laguna Coupe - Kezelési útmutató (in Hungarian) (210 pages)

Model: 2011 Renault Laguna Coupe
File size: 6.82 MB
Pages: 210 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
A RENAULT az ELF- et ajánlja, az ELF a kenőanyagok teljes termékskáláját fejleszti RENAULT számára, figyelmeztetés: a motor optimális működése érdekében, egy adott kenőanyag használata bizonyos gépkocsikra.

A Forma alkalmazott kutatásoknak köszönhetően, ez a termékcsalád, amely RENAULT műszaki részlegeivel, tökéletesen megfelel márka gépjárművei különlegességeinek, az ELF kenőanyagok jelentős mértékben hozzájárulnak.

A RENAULT a jóváhagyott ELF kenőanyagokat ajánlja az olajcserék és feltöltések elvégzéséhez, Érdeklődjön a RENAULT márkaképviseletnél, vagy látogasson el www, ez a kezelési és karbantartási útmutató tartalmazza mindazokat az információkat, amelyek segítségével Ön, – alaposan megismerheti gépjárművét és így ideális használati feltételekkel élvezheti a megvalósított fejlett technika minden előnyét.

– biztosíthatja gépjárműve optimális működését a karbantartási tanácsok egyszerű, de következetes megtartásával, – időveszteség nélkül saját maga is elvégezheti azokat a beavatkozásokat, amelyek nem igényelnek szakembert, az útmutató elolvasására fordított idő sokszorosan megtérül az elsajátított ismeretek és a technikai újdonságok terén való tájékozottság révén, ha bizonyos pontok nem világosak, kiegészítő információkkal kapcsolatban forduljon bizalommal a hálózat technikusaihoz, akik örömmel állnak.

A kezelési útmutató olvasását következő jelölések segítik, veszély, kockázat vagy biztonsági előírás jelzése, a jelen kezelési útmutatóban tárgyalt típusok leírása a szerkesztéskor rendelkezésre álló műszaki adatok alapján történt, opcióktól és forgalmazó országtól függ.

Az év során megjelenő bizonyos felszereltségekről is tájékoztat ez dokumentum, a teljes dokumentumra érvényes, hogy amennyiben az útmutató a márkaképviseletre hivatkozik, ez alatt RENAULT márkaképviseletet kell, jó utat kívánunk Önnek gépjárműve volánjánál, rENAULT kártya: általánosságok, használat, biztonsági központizár.

Az ajtók automatikus bezárása menet közben, első utasoldali légzsák ki- és bekapcsolása, a „SERVICE” RENAULT kártya - az ezzel, – a nyílászárók (ajtók, csomagtérajtó), illetve az üzemanyag-betöltőnyílás fedelének nyitását vagy zárását (lásd következő oldalakat).

– gépkocsitól függően az elektromos ablakemelők távirányítással történő automatikus zárását (lásd 3, – a gépjármű világításának távolról történő, – a motor beindítását (lásd 2, megnyomása esetén a jármű nyílászárói kinyílhatnak vagy bezáródhatnak.

Is bezárhatja / kinyithatja és elindíthatja a gépkocsit, „Gépjármű zárása és nyitása” és a 2, ellenőrizze, hogy az elem jó, modellnek, Élettartama mintegy két év: cserélje ki, ha.

Lemerülőben van” üzenet (lásd az 5, még rövid időre se hagyja soha, a motor beindításával vagy egyéb kiegészítők működtetésével (ablakemelő, ajtózár) veszélyhelyzet állhat elő, nyomja meg a gombot 6 és húzza ki a kulcsot 5, majd engedje el gombot.

Tájékozódjon az „Ajtók zárása és nyitása”, ha a beépített kulcs segítségével bejutott a gépjárműbe, tegye azt vissza, az indításhoz helyezze a RENAULT kártyát kártyaleolvasóba, vagy még egyet akar igényelni, forduljon.

A beépített kulcs a bal oldali ajtó zárására, és nyitására szolgál, abban az esetben, ha, – a RENAULT kártya elemének kimerülése, – a kártyával azonos frekvencián működő.

Óvja a kártyát forróságtól, hidegtől vagy, ne tegye RENAULT kártyát olyan, hogy Ön úgy ül le, hogy kártya ruhája, a zárást az irányjelzők két felvillanása jelzi.

Ha valamelyik ajtó (vagy csomagtérajtó), nyitva van vagy rosszul van becsukva, vagy, a RENAULT kártya kártyaleolvasóban van.



Read(view) online free pdf manual 2011 Renault Laguna Coupe