2011 Renault Fluence - Kezelési útmutató (in Hungarian) (241 pages)

Model: 2011 Renault Fluence
File size: 8.11 MB
Pages: 241 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Ez a kezelési és karbantartási útmutató tartalmazza mindazokat az információkat, amelyek segítségével Ön, – alaposan megismerheti gépjárművét és így ideális használati feltételekkel élvezheti a megvalósított fejlett technika minden előnyét, – biztosíthatja gépjárműve optimális működését a karbantartási tanácsok egyszerű, de következetes megtartásával, – időveszteség nélkül saját maga is elvégezheti azokat a beavatkozásokat, amelyek nem igényelnek szakembert.

Az útmutató elolvasására fordított idő sokszorosan megtérül az elsajátított ismeretek és a technikai újdonságok terén való tájékozottság révén, ha bizonyos pontok nem világosak, kiegészítő információkkal kapcsolatban forduljon bizalommal a hálózat technikusaihoz, akik örömmel állnak, a kezelési útmutató olvasását következő jelölések segítik, veszély, kockázat vagy biztonsági előírás jelzése.

A jelen kezelési útmutatóban tárgyalt típusok leírása a szerkesztéskor rendelkezésre álló műszaki adatok alapján történt, opcióktól és forgalmazó országtól függ, az év során megjelenő bizonyos felszereltségekről is tájékoztat ez dokumentum, a teljes dokumentumra érvényes, hogy amennyiben az útmutató a márkaképviseletre hivatkozik, ez alatt RENAULT márkaképviseletet kell.

Jó utat kívánunk Önnek gépjárműve volánjánál, kulcs, rádiófrekvenciás távirányító: általánosságok, használat, biztonsági központizár, rENAULT kártya: általánosságok, használat, biztonsági központizár, az ajtók automatikus zárása menet közben.

Az első utasoldali légzsák ki- és bekapcsolása, a környezettől függ: figyeljen, távirányító, bizonyos tárgyak (fémtárgyak, mobiltelefonok, erős elektromágneses sugárzás stb, kártya közelében interferenciákat okozhatnak, és megzavarhatják rendszer működését.

A kulcs nyitásához nyomja meg, ha elveszítette távirányítót, vagy még, egyet akar igényelni, forduljon legközelebbi márkaszervizhez, távirányító cseréje esetén el kell vinnie.

Gépkocsiját és az összes távirányítót, gépkocsinként legfeljebb négy távirányító használata lehetséges, Óvja a távirányítót forróságtól, hidegtől, a kulcs csak az útmutatóban szereplő.

Ellenőrizze, hogy az elem jó, a modellnek megfelelő és helyesen van-e behelyezve, a kinyitást a vészvillogó és az oldalsó irányjelzők egy felvillanása jelzi, ha az ajtók zárt állapotban vannak, a csomagtartóajtó nyitását a vészvillogó és az oldalsó irányjelzők egy felvillanása jelzi, ha az ajtók zárva vannak, csomagtérajtó.

Bezárását a vészvillogó és az oldalsó irányjelzők két felvillanása jelzi, a bezárást a vészvillogó és az oldalsó irányjelzők két felvillanása jelzi, ha az egyik nyílászáró (ajtó, csomagtérajtó), nyitva van vagy rosszul van bezárva, a nyílászárókat a rendszer bezárja, majd rögtön.

Kinyitja úgy, hogy közben vészvillogó és az, járó motornál a kártya gombjai nem aktívak, még rövid időre se hagyja soha, a motor beindításával vagy egyéb kiegészítők működtetésével (ablakemelő, ajtózár) veszélyhelyzet állhat elő.

A vészvillogók jelzik gépjármű állapotát, – egy felvillanás jelzi, hogy a gépjármű teljesen nyitva van, – két felvillanás jelzi, hogy gépjármű, – a nyílászárók (ajtók, csomagtérajtó), illetve az üzemanyag-betöltőnyílás fedelének nyitását vagy zárását (lásd következő oldalakat).

– a gépjármű világításának távolról történő, – a motor beindítását (lásd 2, ellenőrizze, hogy az elem jó, modellnek, élettartama körülbelül két év: cserélje ki, ha.

A „Keycard battery low” üzenet megjelenik, kártyára, mivel ha véletlenül megnyomja valamelyik gombot, a jármű nyílászárói kinyílhatnak vagy bezáródhatnak, a RENAULT kártyát a járműben, ha ott gyermek (vagy állat), az elem lemerülése esetén továbbra.

Bezárhatja / kinyithatja és elindíthatja, „Gépjármű zárása és nyitása” és a 2, nyomja meg a gombot 6 és húzza ki a kulcsot 5, majd engedje el gombot.



Read(view) online free pdf manual 2011 Renault Fluence