2016 Renault Espace - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (318 pages)

Model: 2016 Renault Espace
File size: 6.4 MB
Pages: 318 pages



Download navodila za uporabo Priročnik za lastnika

Ročno Opis
To učinkoviti le, če bodo pravilno zapeti in je zelo pomembno za pravilen položaj bodo zadnji sedeži ustrezno nameščeni. V tem primeru pazite, da medenični pas ne pritiska premočno na spodnji del trebuha, pri čemer pa pasu ne smete razrahljati z dodatnimi predmeti. Prav tako nikoli ne pripenjajte s svojim pasom dojenčka ali otroka v vašem naročju.

Varnostna blazina se mora napihniti v trenutku, zato lahko povzroči poškodbe na površini kože ali druge nevšečnosti. Tak položaj bo zagotavljal neovirano in učinkovito delovanje varnostne blazine ob njeni sprožitvi. Vprašajte predstavnika servisne mreže za vaše vozilo, če so take prevleke na voljo.

Če potniki tega ne upoštevajo, lahko pride v primeru nesreče do resnih poškodb; večje pa je tudi tveganje za poškodbe na površini kože, ki so posledica sprožitve airbag. V primeru prevračanja ali silovitega trčenja od zadaj se zategovalniki ali airbags ne sprožijo vedno. Elektronsko krmiljeni sistem variabilnega servovolana omogoča upravljanje stopnje pomoči glede na hitrost vozila.





Read(view) online free pdf manual 2016 Renault Espace