2016 Peugeot Traveller - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (528 pages)

Model: 2016 Peugeot Traveller
File size: 12.68 MB
Pages: 528 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Kullanım kılavuzunuzu internette incelemek için aşağıdaki erişim, peugeot internet sitesinde, "MyPeugeot" bölümünde kullanım, kullanım kılavuzunuza doğrudan erişmek için bu kodu okutunuz, bu kişisel alan, aracınızın bakımı için yararlı bilgiler ve tavsiyeler.

Ülkenizin Peugeot sitesinde "MyPeugeot" bölümü mevcut, değilse, aşağıdaki adreste kullanım kılavuzunuzu bulabilirsiniz , aracınızın ilk trafiğe çıktığı tarihe tekabül eden kullanım kılavuzunuzun basım, İnternet ağı üzerindeki kullanım kılavuzu ile ayrıca aşağıdaki simge ile gösterilen ve böylece kolayca tanımlanabilen en yeni bilgilere.

Bu kullanım kılavuzu, hayatın her anında aracınızdan tam anlamıyla, ve güvenli bir şekilde yararlanabilmeniz için düzenlendi, aracınızı tanımak amacıyla kullanım kılavuzunu dikkatlice incelemek, bu kılavuz, model gamının tamamında mevcut olan tüm donanımları.

Donanım seviyesine, versiyona ve satışa sunulduğu ülkenin, özelliklerine göre aracınızda bu belgede belirtilen donanımlardan bir, verilen betimlemeler ve şekiller bağlayıcı değildir.