2015 Peugeot RCZ - Handleiding (in Dutch) (292 pages)

Model: 2015 Peugeot RCZ
File size: 7.77 MB
Pages: 292 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Het verklikkerlampje van de knop zal opnieuw één keer per seconde knipperen. Tijdens deze handelingen is de beveiliging tegen beknellen uitgeschakeld. Bij vorst kan ijsafzetting er voor zorgen dat het automatisch op een kier zetten van de ruiten niet mogelijk is; verwijder het ijs dat zich langs het ruitrubber aan de onderzijde van de ruit heeft vastgezet.

De portieren kunnen niet van binnenuit worden geopend als de supervergrendeling is ingeschakeld. Let op dat er niets klem komt te zitten als de ruit automatisch sluit bij het sluiten van het portier. De auto kan worden ontgrendeld door op de knop van de centrale vergrendeling te drukken.

Bij deze handeling worden ook de portieren en de brandstofvulklep ontgrendeld. Zorg er bij het verstellen van de stoel naar achteren voor dat het schuiven van de stoel niet wordt verhinderd door personen of hinderlijke voorwerpen op de vloer achter de stoel om te voorkomen dat de stoel wordt geblokkeerd. Verstel de stoelen bij draaiende motor om te voorkomen dat de accu ontladen raakt.