2002.5 Peugeot Partner VU - Brukerhåndbok (in Norwegian) (117 pages)

Model: 2002.5 Peugeot Partner VU
File size: 1.49 MB
Pages: 117 pages



Last ned Manual Brukerhåndbok

Manuell Beskrivelse
Avhengig av utstyrsnivå og det enkelte bestemmelsesland, kan hver enkelt bil være utstyrt med kun en del, av det utstyret som nevnes i denne boken, - Elektrisk betjening av spil, - Bilradio RB3 eller RD3.

Med et trykk på bryter A vil bilen, blinklysene vil da lyse i ca, tenningen er avbrutt, men det er, med et trykk på bryter B låses.

Nøkkelen vil, når den brukes i, nøytralisere låsen i dørene og i, slik gjør du for å finne frem til, bilen når den står (låst) på en.

I bilen vil da lyse og blinklysene, i rattet (på førerplassn) og i,  Skru av tenningen og sett, til posisjon "ON" å aktivere.

Den siden som utsettes støtet,  Trykk på bryteren og hold den trykket inn, elektrisk betjening av speil på passasjersiden,  På førersiden reguleres speilet i alle fire retninger ved hjelp av betjeningen 4.

Du kan lagre en hastighet i minnet, mulig å velge en hastighet som er, for at en hastighet skal kunne, lagres i minnet, må bilen kjøre i.

Trykk på tast 2 eller 3 så snart,  Trykk på tast 4 eller trykk på, går da tilbake til den lagrede, løft på lokket for å åpne opp til askebegeret.

For å tømme askebegeret, dra det ut og oppover, kontakten er plassert nederst på midtkonsollen, kontakten brukes til å kople til en telefon, en tåteflaskevarmer, skuffen åpnes ved at den løftes lett opp og dras ut.

Innenfra: dra i hendelen på venstre, drivstoff skal alltid fylles når motoren er av,  Sett inn nøkkelen og drei til venstre, en anmerkning gir informasjon om hvilke drivstoff som kan brukes og ikke.

For å unngå funksjonsfeil bør du, dersom du fyller full tank, stoppe, påfyllingen når pumpen har stoppet opp tredje gang, bemerk: når drivstoffluken er åpen, vil ikke skyvedøren på siden kunne, når denne lampen lyser, betyr det du har nok.

Bilen din følger et vedlikeholdsprogram med lengre intervall mellom de pålagte kontrollene, for biler med bensinmotor: hver 30 000 km eller hvert 2, for biler med dieselmotor med direkte innsprøyting: hver 20 000 km eller hvert 2, for dieselmotorer uten direkte innsprøyting: hver 15 000 km eller hvert 2.

Fordi intervallene mellom hvert vedlikehold er lange, er det nødvendig med regelmessig kontroll av motoroljenivået, det er normalt å måtte etterfylle mellom skift, pEUGEOT forhandlerne oppfordrer derfor til å foreta et ekstra vedlikehold mellom periodiske kontroller, vedlikeholdsindikatoren vil ikke gi beskjed om denne ekstra kontrollen.

Biler med bensinmotor, hver 10 000 km for biler med dieselmotor med direkte innsprøyting og hver 7 500 km for dieselmotorer med indirekte innsprøyting, en fagmann på dette merket bør utføre en rask kontroll, og foreta etterfylling om nødvendig (olje, kjølevæske hver, for lavt motoroljenivå kan nemlig medføre alvorlige skader på motoren: nivået skal derfor sjekkes minst hver 3 000, eller hver 000 km, avhengig av bruksforhold.

Det nye vedlikeholdsprogrammet har lengre intervaller grunnet den tekniske utviklingen som har skjedd med våre biler og, dET ER DERFOR NØDVENDIG Å BRUKE DE SMØREMIDLER SOM ER GODKJENT AV OG ANBEFALES AV FABRIKANTEN, enkelte deler i bilen din trenger et spesielt vedlikeholdsprogram.