2001 Peugeot Partner VU - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (114 pages)

Model: 2001 Peugeot Partner VU
File size: 1.9 MB
Pages: 114 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Manuel Açıklama
Uzaktan kumandalar, aşağ daki avantajlara sahip yüksek frekansl vericilerle çal ş r, - vericiyi arac n içindeki al c ya yöneltmenize gerek yoktur, - her türlü malzeme gerisinden işler (paneller, yük vs, - çok uzun menzili vard r.

Uzaktan kumanda kap lar n ve arka kapağ n kilitlenmesini veya kilidinin aç lmas n sağlar, kilitlemek için A kumandas na, kilidi açmak için B kumandas na bir kez bas n, sonuç alamama durumunda bir daha bas n, bu işlemlerin gerçekleşmesi, sinyal lambalar n n yan p sönmesi ile görüntülenir.

- Kilitleme = 2 saniyeye yak n yanarlar, kap lardan biri aç ksa veya tam kapanmam şsa, merkezi kilitleme gerçekleşmez, düğmeye sürekli basman za gerek yoktur, İşleyişde bir bozukluk olduğu taktirde, uzaktan kumanday baştan başlatma işlemini uygulay n z.

Kumandan n pillerinin değiştirilmesi” bölümüne bak n z, uzaktan kumanda kaybolduğunda veya ar zaland ğ nda, kap lar anahtarla da aç labilir, uzaktan kumanda, anahtar ndan ayr labilecek şekilde tasarlanm şt r, kilidin aç lmas , tavan lambalar n n yanmas na yol açar.

ELEKTRONİK MARŞ ÖNLEYİCİ tertibat motorun beslenme sistemini kilitler, anahtar kontaktan ç kart ld ğ zaman, sistem otomatik olarak devreye girer, bütün anahtarlar elektronik bir tertibata sahiptir, sadece sizin anahtarlar n z arac n z çal şt rabilir.

Kontağ açt ktan sonra, anahtar ile elektronik marş önleyici tertibat aras nda bir diyalog, eğer anahtar tan nmazsa marş mümkün olmaz, nOT : yüksek frekansl başka cihazlar n (cep telefonlar , alarmlar) ayn anda kullan lmas , geçici olarak uzaktan kumandan n çal şmas n bozabilir.

Sürekli işleyiş bozukluğu durumunda, uzaktan kumanday baştan başlatma işlemini uygulay n z, uzaktan kumandan n pillerinin değiştirilmesi” bölümüne bak n z, arac n z terketmeden önce , - Bütün camlar tam olarak kapat n, görünür hiç bir eşya b rakmay n.

- Kontak anahtar n ç kart n, direksiyonu ve bütün kap lar kilitleyin, pillere erişmek için, pil kapağ n aç n, pilleri değiştirdikten sonra, uzaktan kumanday tekrar baştan başlatmak gerekir, bunun için, kontağ aç n ve uzaktan kumandan z harekete geçirin.

BUNLARI MARKANIN TEMSİLCİLERİNE YA DA ONAYLI TOPLAMA, Özel bir kart size araç ile birlikte verilir, bu kartta, marka bayi teşkilat n n elektronik marş önleyici tertibat n bak m n, yapabilmesini sağlayan gizli bir erişim kodu bulunur.

Arac n sahibinin değişmesi durumunda, yeni sahibin KOD kart na da sahip, bu kart emin bir yerde saklay n z, kart hiç bir zaman arac n içinde b rakmay n z, gizli bölgeyi kaz may n z, bu bölgenin dokunulmam şl ğ.

Önleyici tertibat n z n güvenirlik garantisidir, kay p olmas , elektronik marş önleyici tertibat n z n güvenilirliğini garanti etmez, anahtarlar n ve uzaktan kumandan n numaralar n titizlikle kaydediniz, elektronik Marş Önleyici anahtar n, size verilen özel kodu içeren gizli kart n özenle emin bir yerde saklay n z (hiç bir.

Anahtarlar n z veya uzaktan kumanday kaybetmeniz halinde, marka bayi teşkilat bu numaralar sayesinde, bütün anahtar değişiklikleri için (ekleme, iptal veya değiştirme), size özel kart n zla birlikte marka bayi teşkilat na, hiç bir durumda, Elektronik Marş Önleyicinin elektrik devresinde bir değişiklik yapmay n, çünkü bu arac n çal şmas n imkans z hale getirebilir.

Size verilen kart n kaybedilmesi, marka bayi teşkilat taraf ndan büyük bir müdahale gerektirir, kap kilitlerini, yak t deposu kapağ n kumanda etmeyi, yolcu taraf hava yast ğ n *devreye sokmay veya devreden, ç karmay , direksiyon kilidini açmay , kontağ açmay ve marşa basmay sağlar, uzaktan kumandaya bağl anahtar, ön kap lardan bütün kap lar n kilitlenmesini ve aç lmas n sağlar.

Ön kap lardan biri aç ksa veya tam kapanmam şsa merkezi kilitleme sistemi çal şmaz, arac n z uzaktan kilitlemeye ve açmaya olanak veren oldukça geniş bir çal şma menzili vard r, uzaktan kumanda ünitesi ile cebinizde oynaman z, vs.