2001 Peugeot Partner VP - Kezelési útmutató (in Hungarian) (127 pages)

Model: 2001 Peugeot Partner VP
File size: 3.93 MB
Pages: 127 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
A távirányítók nagyfrekvenciás rádiójelet bocsátanak ki, melynek az alábbi előnyei vannak, - nem kell a távirányítót egy meghatározott irányba fordítani, - az akadályok (karosszérialemez, csomagok) nem gátolják működését, a távirányító lehetővé teszi az ajtók és a csomagtérajtó reteszelését és kireteszelését.

Az A gomb megnyomása lehetővé teszi az ajtózárak reteszelését, B gomb, a reteszelés vagy kireteszelés megtörténtéről az irányjelző lámpák kigyulladása révén, - Reteszelés = Körülbelül 2 másodpercig tartó világítás, ha valamelyik ajtó nyitva van, illetve nem megfelelően van becsukva, a központi zár nem működik.

A távirányító gombját nem kell lenyomva tartani, a távirányító működésképtelen állapota esetén végezzük el az újrainicializálását, a távirányító elvesztése, vagy meghibásodása esetén az ajtózárak nyitása a kulccsal továbbra lehetséges, a távirányítóban levő kulcs behajtható kivitelű.

A kireteszelés maga után vonja mennyezetlámpák kigyulladását, az ELEKTRONIKUS INDÍTÁSGÁTLÓ berendezés blokkolja motor tápellátó rendszerét, a rendszer a gyújtáskulcs gyújtáskapcsolóból történő kiemelését követően automatikusan bekapcsolódik, minden kulcsban van egy elektronikus egység.

Csak a tulajdonunkban levő kulcsokkal lehet gépkocsit elindítani, a gyújtás ráadását követően egy párbeszéd jön létre a kulcs és az elektronikus indításgátló berendezés között, ha az elektronikus indításgátló berendezés nem ismeri fel a kulcsot, akkor a motor elindítása nem lehetséges, mEGJEGYZÉS bizonyos berendezések, (rádiótelefon, riasztók stb) zavarhatják távirányító.

Állandó hiba esetén végezzük el távirányító inicializálását, - csukjuk be az összes ablakot és ne hagyjunk látható tárgyat gépkocsiban, - távolítsuk el a gyújtáskulcsot, zárjuk a kormányzárat és az összes ajtót, az elemekhez való hozzáférés érdekében pattintsuk le távirányító fedelét.

A két elem cikkszáma: CR 1620 3V, elemcserét követően a távirányítót újból inicializálni kell, nE DOBJUK EL AZ ELHASZNÁLÓDOTT ELEMEKET, HANEM ADJUK LE, eZEKET A MÁRKAHÁLÓZATBAN, VAGY AZ EGYÉB KIJELÖLT GYŰJTŐHELYEKEN.

A gépkocsi átvételekor egy kódkártyát kapunk, ezen a kártyán eltakart formában egy hozzáférési kód található, mely lehetővé, teszi a márkahálózat számára az elektronikus indításgátló berendezés karbantartásának elvégzését, soha ne kaparjuk meg az azonosító részt, mert annak sértetlensége.

Garantálja az elektronikus indításgátló berendezésünk hatékonyságát, elhagyása esetén az elektronikus indításgátló berendezés sérthetetlensége, gondosan jegyezzük fel a kulcsok és távirányító sorszámát, a kulcsos elektronikus indításgátló számára gondosan őrizzük egy biztos helyen speciális kódunkat tartalmazó.

Elvesztése esetén a márkahálózat ezen sorszámok alapján fog nekünk új kulcsokat, vagy távirányítót adni, minden, kulcsokkal kapcsolatos módosítás esetén (új kulcs igénylése, kulcs megszüntetése, vagy cseréje) feltétlenül forduljunk a márkahálózathoz, vigyük magunkkal kódkártyát is, ne módosítsunk semmit sem az elektronikus indításgátló elektronikus áramkörén, mert az, maga után vonhatja azt a következményt, hogy nem tudjuk elindítani gépkocsit.

A kódkártya elvesztése esetén egy igen drága beavatkozási eljárás elvégzése válik szükségessé, lehetővé teszi az ajtózárak, a tanksapka működtetését, az utasoldali légzsák* aktiválását és semlegesítését, segítségével nyithatjuk a kormányzárat, ráadhatjuk gyújtást és indítózhatunk, a távirányítóba épített kulcs lehetővé teszi valamelyik első ajtó zárján keresztül az összes ajtó nyitását és zárását, ha valamelyik első ajtó nyitva van, vagy nem megfelelően van becsukva, a központi zár nem működik.

A távirányítónak nagy hatósugara van, mely nagy távolságról is lehetővé teszi az ajtózárak, fordítsuk el gépkocsi első része, húzzuk a nyitófogantyút magunk felé (az, zár működésbe lép az első ajtók csukott helyzetében.

Reteszeljük ki a tolóajtó zárját távirányítóval, nyitáshoz toljuk a nyitófogantyút a gépkocsi hátsó része felé és csúsztassuk, el az ajtót rögzítő ütközőjéig, a tolóajtó reteszelődik és nem záródik be lejtőn történő megállás esetén.

Záráshoz toljuk a nyitófogantyút a gépkocsi első része felé és csúsztassuk el az ajtót, nyitáshoz nyomjuk meg a nyitófogantyún található A kireteszelőgombot és csúsztassuk el az, ajtót a gépkocsi hátsó része felé.