2014.5 Peugeot Partner Tepee - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (276 pages)

Model: 2014.5 Peugeot Partner Tepee
File size: 12.75 MB
Pages: 276 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Kullanım kılavuzunuzu internette incelemek için aşağıdaki erişim, kullanım kılavuzunuza doğrudan erişmek için bu kodu okutunuz, İnternet ağı üzerindeki kullanım kılavuzu ile ayrıca aşağıdaki, ayraç şekilciği ile simgelenen ve böylece kolayca tanımlanabilen.

Ülkenizin PEUGEOT sitesinde "MyPEUGEOT" bölümü mevcut, değilse, aşağıdaki adreste kullanım kılavuzunuzu bulabilirsiniz , aracınızın ilk trafiğe çıktığı tarihe tekabül eden kullanım kılavuzunuzun, belirtilen donanımlar, yeni aracın versiyonuna göre.

Mevcut olmayabilir veya opsiyonel ya da standart olabilir, ülkelere göre değişiklik gösterebilir veya her ülkede, bu yeni araç, pratiklik, konfor, güvenlik ve estetik, olmak suretiyle aracınızın bir turunu yapmanızı.

PEUGEOT güveninizden dolayı size teşekkür eder ve, cihazlara sahip olan bir kalifiye servise, sizi, bir işleve ilişkin detaylı bilgi, motor kaputunun açılması, tutma çubuğu 140.

Kullanıcı olarak siz de, bazı kurallara, - sık sık ve ani hızlanma yapmadan, eko sürüş, sürücüye yakıt tüketimini ve CO2 salınımını optimize etmesini sağlayan günlük alışkanlıklar bütünüdür, düz vites kutusuyla, yumuşak kalkış yapınız ve.

Vites değiştirme göstergesi sizi en uygun vitese geçmeye, davet eder ; gösterge tablosunda bir vitese geçme daveti, otomatikleştirilmiş veya otomatik vites kutuları ile, donatılmış araçlarda bu gösterge yalnızca manuel.

Hareket etmeden evvel, eğer sürücü mahalli çok sıcaksa, camları ve havalandırmaları açarak sürücü mahallini, km/s süratten itibaren camları kapatınız ve, (açılır tavanın güneş siperliği, perdeler) kullanmayı.

Eğer otomatik ayarlanmıyorsa, dilediğiniz konfor değerine, eğer otomatik olarak yönetilmiyorsa, buz ve buğu çözme, isıtmalı koltuk kumandasını mümkün olduğunca erken, eğer görüş şartları yeterliyse, aracınızı farlar ve sis.

Otomatikleştirilmiş veya otomatik vites kutusuyla, gaz, pedalına sertçe ya da aniden basmaktan kaçınarak, araçlar arası güvenlik mesafelerine uyunuz, fren pedalı, yerine motor frenini kullanınız, gaz pedalına kademeli.

Tasarruf etmenize, salınımını azaltmanıza ve genel, akıcı trafik koşullarında, direksiyonda "Cruise" kumandası, varsa, km/s süratten itibaren hız sınırlayıcıyı kullanınız, Özellikle kışın, birinci vitese almadan evvel motoru boşta.

Yolcu koltuğundayken eğer multimedya kaynaklarını (film, müzik, video oyunu) art arda kullanmaktan kaçınırsanız, elektrik enerjisi dolayısıyla yakıt tüketimini sınırlamaya, aracı terk etmeden evvel taşınabilir donanımları sökünüz.

Ağırlıkları aracın geneline yayınız ; en ağır yüklerinizi, bagajın dibine, arka koltuğa olabildiğince yakın, aracınızın yükünü sınırlayınız ve aerodinamik rezistansı, (tavan barları, tavan bagajı, bisiklet taşıyıcı, römork).

Kullandıktan sonra tavan barlarını, tavan bagajını sökünüz, sürücü tarafındaki kapının girişine yerleştirilmiş olan, etiketteki değerlere bakarak lastiklerinizin hava basıncını, lastikler soğukken düzenli bir şekilde kontrol ediniz.

- uzun bir park döneminden sonra gerçekleştiriniz, stepneyi ve karavan veya römork lastiklerini de, aracınıza düzenli olarak bakım yaptırınız (yağ, yağ filtresi.