2012 Peugeot Partner Tepee - Handleiding (in Dutch) (240 pages)

Model: 2012 Peugeot Partner Tepee
File size: 7.44 MB
Pages: 240 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Van Peugeot, de rubriek "MyPeugeot", als de rubriek "MyPeugeot" niet beschikbaar is op de website van, het merk voor uw land, kunt u het instructieboekje op het volgende, als u het instructieboekje online raadpleegt, hebt u tevens.

Toegang tot de meest recente informatie, gemakkelijk te herkennen aan de paginamarkeringen die worden, de link in het gedeelte voor "Particulieren", de uitgiftedatum die overeenkomt met de datum van deel 1A op het kentekenbewijs van uw auto.

U kunt hier het instructieboekje van uw auto dezelfde lay-out bekijken, belangrijke informatie: het monteren van een uitrusting, of een elektrische accessoire zonder artikelnummer, van Automobiles PEUGEOT, kan een storing.

Het elektronische systeem van uw auto tot gevolg, vertegenwoordiger van het merk PEUGEOT om u te, laten informeren over het assortiment uitrustingen en, uw auto kan, afhankelijk van het uitrustingsniveau en de.

Specifieke kenmerken voor het land waarvoor uw auto, bestemd is, slechts van een deel van de dit boekje, neem voor alle werkzaamheden aan uw auto contact op, met een gekwalificeerde werkplaats die beschikt over de.

Juiste technische informatie, vakkennis en apparatuur, het PEUGEOT-netwerk is in staat u dit te bieden, dit nieuwe model is speciaal ontwikkeld om aan al, uw specifieke eisen te voldoen op het gebied van.

U in korte tijd vertrouwd te maken met uw auto, stellen, wij u voor met behulp van het instructieboekje een toer, de uitrusting van uw auto uitgebreid beschreven, pEUGEOT dankt u voor het vertrouwen en wenst u.

Dit instructieboekje is ontwikkeld om u korte tijd, vertrouwd te maken met alle functies van uw nieuwe auto, het instructieboekje is verdeeld in 10 rubrieken met elk, functies van de auto gerangschikt per thema aan bod.

In rubriek vindt u een overzicht van de technische, instructieboekje verwijst u naar de bladzijden met meer, informatie over de desbetreffende uitrusting en functies, in de rubrieken kunt u de volgende symbolen aantreffen.

Dit symbool verwijst naar de rubriek en het gedeelte, waar meer informatie over de desbetreffende functie te, dit symbool vraagt uw aandacht voor aanvullende, informatie die u helpt de gebruiksmogelijkheden van uw.

Dit symbool geeft een waarschuwing met betrekking tot, de veiligheid van de inzittenden en de voorzieningen aan, na afzetten van het contact de, deze langs de voorruitstijlen te staan.

De snelheid van de auto moet hoger, zijn dan km/h en minimaal de, als u het rempedaal loslaat, hebt u, ongeveer seconden de tijd om weg te.

Rijden, zonder dat de auto achteruitrolt, of u de handrem hoeft te gebruiken, de te programmeren snelheid van de, auto moet hoger zijn dan 30 km/h.

Het multifunctionele dak verlengt de standaard dakconsole, de parfumeur werkt via de luchtroosters de dakconsole, verwijder de armsteun of de extra uitneembare console om.