2015 Peugeot Partner - Ägarmanual (in Swedish) (292 pages)

Model: 2015 Peugeot Partner
File size: 10.16 MB
Pages: 292 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Välj något av följande sätt att ta del av din instruktionsbok online, skanna den här koden för att komma direkt till din instruktionsbok, du kan hitta din instruktionsbok på Peugeots hemsida under, med ett personligt konto kan du få direktkontakt med bilmärket.

Genom att läsa instruktionsboken på Internet kan du även ta del av, den senaste tillgängliga informationen, som enkelt kan hittas på de, sidor som är märkta med den här symbolen, om rubriken "MyPeugeot" inte finns på Peugeots hemsida i ditt land.

Kan du läsa din instruktionsbok på följande webbplats, tidsperioden då din instruktionsbok trycktes, vilket motsvarar datumet då, bilen togs i trafik första gången, denna nya bil har konstruerats för att uppfylla alla dina krav.

I fråga om praktisk utrustning, komfort, säkerhet och design, för att kunna använda bilen på bästa sätt, ger vi dig här, möjlighet att syna den i sömmarna med instruktionsboken, i hand, från kupén till lastutrymmet.

Beskrivs ingående hur du kan använda utrustningen som, pEUGEOT tackar för ditt förtroende och önskar dig trevlig, också variera mellan olika länder och, är kanske inte tillgänglig i alla länder.

När du lämnar in bilen för service eller, vänder dig till en kvalificerad verkstad, krav och står gärna till tjänst, hänvisar dig till den rubrik och det.

Byte av lampor bak 148, 152-153, byte av lampor i takbelysning 151, borttagning av och imma 72-73, inställning av datum och tid 30-31.

PEUGEOT för att värna om miljön, som användare kan även du bidra till, att skydda miljön genom att följa några, - kör på ett förutseende sätt.

- för att upprätthålla motorernas och, läs råden om ekonomisk körning i, ecoDriving (miljövänlig körning) består av flera rutiner i vardagen som innebär att bilisten kan optimera, bränsleförbrukningen och utsläppen av koldioxid (CO2).

Lär dig använda den elektriska utrustningen, starta mjukt och växla upp direkt om bilen har en, växlingsindikatorn uppmanar dig att lägga i den bäst, lämpade växeln: följ rådet så fort indikeringen visas i.

Om bilen är utrustad med en EGS/ETG-växellåda eller en, automatlåda tänds denna indikering enbart i det manuella, om det är alltför varmt i kupén kan du vädra innan, Över kan du veva upp rutorna och lämna.

Tänk på att använda den utrustning som gör det möjligt, att sänka temperaturen i kupén (gardin framför taklucka, stäng av luftkonditioneringen, om inte regleringen, sker automatiskt, när temperaturen sjunkit till önskad.

Stäng av defrosterreglagen, om de inte styrs automatiskt, kör inte med dimstrålkastare eller dimbakljus tända när, hellre motorbroms än bromspedalen, trampa gradvis, undvik att låta motorn vara igång, särskilt på vintern, innan.

Om bilen har en automatlåda eller en EGS/ETG-växellåda, ska du helst använda det automatiska drivläget, utan att, trampa hårt eller plötsligt på gaspedalen.