2013 Peugeot Partner - Ръководство за експлоатация (in Bulgarian) (236 pages)

Model: 2013 Peugeot Partner
File size: 9.23 MB
Pages: 236 pages



Изтегляне Ръководство за експлоатация

Описание
Открийте вашето ръководство за експлоатация на интернет, сайта на PEUGEOT, в рубрика "Лично пространство", Прегледът на ръководство за експлоатация онлайн, ви позволява също достъп до последните налични.

Информации, които се откриват лесно чрез маркера на, страници, откриваем с помощта на тази пиктограма , Обръщаме Ви внимание на следното , монтирането на електрическо оборудване или аксесоари.

Без референцията на Automobiles PEUGEOT може, да доведе до повреди в електронната система на, тази особеност и Ви съветваме да се обърнете към, представител на марката PEUGEOT, който ще Ви запознае.

Ако рубриката "Лично пространство" не е налична в сайта на, pEUGEOT във вашата страна, можете да прегледате вашето, ръководство за експлоатация на следния адрес , връзката "Бордова документация" от началната страница (не се изисква.

Периода на изданието на вашето ръководство за експлоатация, съответстващ на, датата на първото пускане в движение на вашия автомобил, Там ще получите достъп до вашето ръководство за експлоатация онлайн, както, и до последните налични информации, които ще откриете чрез пиктограмата .

Обръщаме Ви внимание на следното : монтирането, на електрическо оборудване или аксесоари без, представител на марката PEUGEOT, който ще Ви, запознае с препоръчаните аксесоари и оборудване.

Този нов автомобил е създаден за да отговори на, всички изисквания по отношение на практичността, се възползвате максимално от него, ние Ви, предлагаме да го разгледате внимателно като се.

PEUGEOT Ви благодари за доверието и ви желае, Вашият автомобил съдържа част от описаното в, този документ оборудване, според ниво, версията и, характеристиките на страната, в която се продава.

За всяка интервенция по автомобила, обръщайте се към, квалифициран сервиз, който разполага с техническата, нещо което мрежата PEUGEOT може да ви осигури, Настоящият бордови документ е създаден с цел бързо.

И лесно запознаване с автомобила, оборудването и, Четенето е улеснено чрез организиране на, съдържанието в рубрики, които са обозначени с, В рубрика ще намерите всички технически.

Указател в края на документа ще Ви помогне да, откриете лесно дадено оборудване или функция и, съответната страница, където те са описани, В рубриките са използвани специални символи, които насочват.

Вниманието към отделните теми, степенувани по следния начин , рубрика и раздел, който съдържа подробна, важна информация, свързана с използването на, предупреждение за сигурността на пътниците и.

Те се намират под предните седалки, Най-лесно можете да достигнете до тях, седалка и могат да се извадят отзад, В минутата след прекъсване на контакта.

Всяко действие върху лоста за управление, на чистачките поставя перата им успоредно, В режим Регулатор скоростта на автомобила.