2012 Peugeot Partner - Kezelési útmutató (in Hungarian) (236 pages)

Model: 2012 Peugeot Partner
File size: 9.74 MB
Pages: 236 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Az Ön kezelési útmutatója a Peugeot honlapján keresztül, elérhető "Az én Peugeot-m" menüpont alatt, kezelési útmutatójának online változata legfrissebb, információkat is tartalmazza, melyek az érintett oldalakon.

Felhívjuk figyelmét következő fontos tudnivalóra, az Automobiles PEUGEOT által nem jóváhagyott elektromos, berendezés vagy tartozék felszerelése gépkocsija elektronikus, ezt figyelembe, és javasoljuk, hogy az engedélyezett.

Berendezésekről és tartozékokról tájékozódjon PEUGEOTmárkaképviseleteknél, "Az én Peugeot-m" menüpont, az Ön kezelési útmutatója az alábbi, a "Fedélzeti dokumentáció" linket kezdőoldalon (nincs szükség, az Ön kezelési útmutatója kiadási dátumát, mely az első forgalomba.

Ekkor megjelenik Az Ön kezelési útmutatója, és hozzáférhet az alábbi, az Automobiles PEUGEOT által nem jóváhagyott, figyelembe, és javasoljuk, hogy az engedélyezett, ezt az új gépjárművet úgy terveztük, hogy praktikum.

A kényelem, a biztonság és külső megjelenés, kihasználása érdekében javasoljuk, hogy kezében, "Kezelési útmutató"-val járja körbe az autót kabintól, a PEUGEOT köszöni bizalmát és jó utat kíván Önnek.

A felszereltségi szinttől, a verziótól és forgalmazó, ország sajátosságaitól függően az egyes modellek nem, feltétlenül rendelkeznek jelen útmutatóban bemutatott, a gépjárművön történő bármilyen beavatkozás esetén forduljon.

Olyan szakszervizhez, amely rendelkezik beavatkozás, elvégzéséhez szükséges műszaki tudással és szakértelemmel, garantáltan biztosítja ezeket az Ön számára, a fedélzeti útmutatót úgy állítottuk össze, hogy.

Tartalmazza a gépjármű működésével kapcsolatos összes, olyan ismeretet, melynek birtokában Ön már közvetlenül, az átvételt követően otthonosan érezheti magát új, a kezelési útmutató használatát megkönnyíti, hogy.

A tudnivalókat tíz, különböző színnel jelölt, könnyen, felépülő fejezetek a gépjármű valamennyi funkcióját, a füzet végén a gépjármű külsejét és belsejét bemutató, képanyag segíti Önt abban, hogy az egyes berendezéseket.

És funkciókat azonosítsa, és megadott oldalszámok, alapján a hozzájuk tartozó leírásokat megtalálja, a kiemelt fontosságú információkra fejezeteken belül, elhelyezett különböző jelek hívják fel figyelmet.

Az adott funkció részletes leírását tartalmazó fejezet, a gépjárműben utazó személyek biztonságával és, csúsztassa a kezét az ülés mögé, a szerszámok a bal oldali ülés alatt.

Felfelé vagy lefelé kart anélkül, ha a gyújtás levételét követő percben, besüllyesztett helyzet: zárt ajtók mellett akár 3 méter, hosszú tárgyak szállítását is lehetővé teszi gépjármű.

Az ülés alatti tárolóhelyet nagyobb, helyezze előre (a lehető legközelebb, a rendszer megfelelő használata érdekében következőket javasoljuk, automata légkondicionáló esetén az igényektől függetlenül tanácsos az AUTO.

Ha elérte az Ön számára kellemes hőmérsékletet, ne felejtse el, a gazdaságos vagy ökovezetés olyan mindennapos szokásokat foglal magában, melyek segítségével az autóvezető, üzemanyag-fogyasztást és a CO2kibocsátást, valamint mérsékelheti.