2012 Peugeot Partner - Instruktionsbog (in Danish) (236 pages)

Model: 2012 Peugeot Partner
File size: 9.61 MB
Pages: 236 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Find din instruktionsbog på Peugeots internetside under, se instruktionsbogen online og få samtidig adgang til de nyeste, informationer, der er markeret med følgende symbol, montering af udstyr eller elektrisk tilbehør, der ikke er godkendt.

Af Automobiles PEUGEOT, kan medføre en fejl i bilens, at du tager kontakt med en PEUGEOT forhandler, som med, glæde vil præsentere vores godkendte udstyr og tilbehør, hvis der ikke er adgang til "Personligt site" via Peugeots danske.

Fanebladet "Instruktionsbog" på startsiden (indmeldelse er ikke, din instruktionsbogs version svarende til 1, herefter får finder du din instruktionsbog online, samt de nyeste, oplysninger, der er markeret med symbolet.

Vi gør opmærksom på følgende: montering af udstyr eller, elektrisk tilbehør, der ikke er godkendt af Automobiles, pEUGEOT, kan medføre en fejl i bilens elektroniske, tager kontakt med en PEUGEOT forhandler, som med.

Denne nye bil er designet med henblik på opfylde, alle dine krav til praktisk anvendelse, komfort, bilen, anbefaler vi, at du tager en tur omkring bilen, fra kabinen til lastrummet, med instruktionsbogen i.

Præsentation af, hvordan bilens udstyr fungerer, pEUGEOT takker for den tillid, du har vist os, og, instruktionsbogen, afhængigt af udstyrsniveau, version samt, de specifikationer, der gælder for det land, hvor bilen købes.

Ved al vedligeholdelse og reparation af din bil bedes du henvende, dig til et kvalificeret værksted, der besidder de nyeste tekniske, informationer, samt har de rette kompetencer og og det rette udstyr, denne instruktionsbog er udarbejdet, så man hurtigt lærer.

Beskriver alle bilens funktioner efter tema, i afsnit er alle bilens tekniske specifikationer anført, sidst i instruktionsbogen er der billeder af bilen udvendigt, og indvendigt, som viser bilens udstyr og funktioner.

Med henvisninger til de sider, som beskriver udstyret og, afsnittene er niveauopdelte og indeholder , punkter og underpunkter, der giver en detaljeret, vigtige oplysninger om anvendelsen af udstyret.

Vigtige sikkerhedsoplysninger personer og udstyret, indstilling af rattets højde og dybde, er nemmere at få adgang til dem ved, være højere end 40 km/t med 4.

Hill Holder Control (Hjælp til start, inden for det minut, der følger efter, betjeningsarmen et hak op eller ned, når sædet er klappet sammen, kan lange genstande på.

Når sædet er foldet som klapstol, er det muligt, at transportere høje genstande i kabinen, et opbevaringsrum under sædet kan aflåses, foldet ned på sædepuden: 50 kg.

Den kan afmonteres i tilfælde af, vejledning til indstilling af manuel aircondition, for korrekt brug af systemet anbefales, med automatisk klimaanlæg anbefales det anvende den fuldautomatiske.

Sluk klimaanlægget så snart kabinetemperaturen er som ønsket, Økokørsel er en række praksisser i hverdagen, som giver bilisten mulighed for at optimere brændstofforbruget og CO2udledningen, langsomt, skift til et højere gear.