2012 Peugeot Partner - Brukerhåndbok (in Norwegian) (236 pages)

Model: 2012 Peugeot Partner
File size: 9.4 MB
Pages: 236 pages



Last ned Manual Brukerhåndbok

Manuell Beskrivelse
Finn din bruksanvisning på internettsiden til Peugeot, arkfane, konsultasjon av bruksanvisning online gir deg også muligheten, er lette å finne ved hjelp av sidemerking og dette pictogrammet, montering av elektrisk utstyr eller et tilbehør som ikke er.

Godkjent av Automobiles PEUGEOT kan føre til problemer, med det elektroniske systemet i bilen, være oppmerksom på dette, og vi anbefaler deg å ta kontakt, med en PEUGEOT-representant dersom du ønsker nærmere.

Opplysninger om vårt utvalg av godkjent utstyr og tilbehør, hvis arkfanen "Personlig område" ikke er tilgjengelig på, internettsiden "Peugeot" i landet hvor du bor, kan du konsultere din, utgaveperioden for din bruksanvisning korresponderer med bilens 1.

Her vil du finne instruksjonsboken din online, samt de de siste, vi ønsker å poengtere følgende: montering av, elektrisk utstyr eller et tilbehør som ikke er godkjent av, automobiles PEUGEOT kan føre til problemer med det.

Oppmerksom på dette, og vi anbefaler deg å ta kontakt, med en PEUGEOT-representant dersom du ønsker, nærmere opplysninger om vårt utvalg av godkjent utstyr, denne nye bilen tilfredsstiller alle dine krav når.

Det gjelder praktiske detaljer, komfort, sikkerhet, nytte av bilen din, anbefaler vi at du "går over den", med instruksjonsboken i hånden, fra førerhuset til, presentasjon av alt utstyret i bilen.

PEUGEOT takker deg for din tillit, og ønsker deg, hver bil kan være utstyrt med kun en del av det utstyret, utstyrsnivå og de tekniske spesifikasjonene som gjelder, for ethvert arbeid som skal utføres på bilen, kontakt et.

Kvalifisert verksted som har tilpasset teknisk informasjon, kompetanse og utstyr, noe du er garantert å finne hos, denne boken har som funksjon å gjøre deg raskt kjent, instruksjonsboken består av 10 avnitt som hver og én.

Er merket med en egen fargekode, i avsnitt finner du en oversikt over alle bilens tekniske, som viser utsiden og innsiden av bilen, og som dermed, er til hjelp dersom du trenger å lokalisere et utstyr.

Innenfor hver rubrikk er det merker som angir et hierarkisk, viser til dette avsnittet som inneholder detaljert, varsler om viktig informasjon knyttet til bruk av diverse, gir advarsler når det gjelder sikkerhet personer og.

Av frontlykter, ESC, Stop & Start, sete, og er tilgjengelig fra baksiden, for at cruisekontrollen skal virke, må, bilen kjøre i en hastighet på minst.

Km/t og med minst 4, å trykke forbi det harde punktet, innen ett minutt etter tenningen, er slått av, vil enhver påvirkining av.

Nedsenket posisjon: brukes til transport av lange, gjenstander inntil m inne i bilen, med dørene lukket, det er et oppbevaringsrom under seteputen, det anbefales å bruke festekrokene på.

Gulvet til å holde lasten på plass, og å, råd om regulering av manuelt klimaanlegg, for å bruke systemet på riktig måte, anbefaler vi.