2012 Peugeot iOn - Užívateľská príručka (in Slovak) (161 pages)

Model: 2012 Peugeot iOn
File size: 4.94 MB
Pages: 161 pages



Stiahnite si manuál Užívateľská príručka

Manuálny Popis
V takomto prípade má zhasnutie svetiel za následok vypnutie zvukového signálu. V opačnom strednej pozdĺžnej polohy s vyrovnaným prípade je dieťa vystavené riziku vážneho operadlom a ponechajte airbag spolujazdca alebo smrteľného poranenia pri rozvinutí aktívny. Pri inštalácii detskej sedačky „chrbtom k smeru jazdy na sedadlo predného spolujazdca bezpodmienečne neutralizujte čelný airbag na tomto mieste z dôvodu zachovania bezpečnosti vášho dieťaťa.

V opačnom prípade je vaše dieťa pri rozvinutí airbagu vystavené riziku vážneho alebo smrteľného poranenia. V takomto prípade je nevyhnutné sedačku pripútať k sedadlu vozidla pomocou trojbodového bezpečnostného pásu. Bezpodmienečne zastavte vozidlo v čo najlepších bezpečnostných podmienkach.

Tento systém zlepšuje bezpečnosť na predných miestach v prípade čelných a bočných nárazov. Zapnutie kontrolka začne blikať a je doprevádzaná prerušovaným zvukovým signálom. Pre vodiča je umiestnený v strede volantu; pre v týchto situáciách zabezpečujú optimálnu predného spolujazdca v prístrojovej doske nad úroveň ochrany cestujúcich bezpečnostné príručnou skrinkou.