2012 Peugeot Expert VU - Brukerhåndbok (in Norwegian) (268 pages)

Model: 2012 Peugeot Expert VU
File size: 9.73 MB
Pages: 268 pages



Last ned Manual Brukerhåndbok

Manuell Beskrivelse
Finn din bruksanvisning på internettsiden til PEUGEOT, arkfane, hvis arkfanen "Personlig område" ikke er tilgjengelig på internettsiden, i landet hvor du bor, kan du konsultere din bruksanvisning på følgende, konsultasjon av bruksanvisning online gir deg også muligheten.

Lette å finne ved hjelp av sidemerking og dette pictogrammet, vi ønsker å poengtere følgende: montering av elektrisk utstyr, eller et tilbehør som ikke er godkjent av Automobiles PEUGEOT, kan føre til problemer med det elektroniske systemet i bilen.

Ber deg vennligst være oppmerksom på dette, og vi anbefaler, ønsker nærmere opplysninger om vårt utvalg av godkjent utstyr, hver bil kan være utstyrt med kun en del av det utstyret som, tekniske spesifikasjonene som gjelder det enkelte land.

For ethvert arbeid som skal utføres på bilen, kontakt et kvalifisert, verksted som har tilpasset teknisk informasjon, kompetanse og, utstyr, noe du er garantert å finne hos PEUGEOT-forhandlernett, nye Expert tilfredsstiller alle dine krav når det gjelder.

Praktiske detaljer, komfort, sikkerhet og estetikk, virkelig skal kunne dra full nytte av bilen din, anbefaler vi, at du "går over den" med instruksjonsboken i hånden, fra, instruksjonsboken gir en nøyaktig presentasjon av alt utstyret.

PEUGEOT takker deg for din tillit, og ønsker deg god tur, denne boken har som funksjon å gjøre deg raskt kjent med din, nye bil og dens viktigste funksjoner, instruksjonsboken består av 10 avnitt som hver og én er merket.

Innenfor hver rubrikk er det merker som angir et hierarkisk innhold, viser til dette avsnittet som inneholder detaljert informasjon, varsler om viktig informasjon knyttet til bruk av diverse utstyr, i avsnitt finner du en oversikt over alle bilens tekniske.

Utsiden og innsiden av bilen, og som dermed er til hjelp dersom, du trenger å lokalisere et utstyr eller en funksjon, finner den tilsvarende beskrivelsen på, står da oppført, gir advarsler når det gjelder sikkerhet for personer og utstyr i.

Løft dekslet som er plassert nederst ved, venstre sete, og trekk betjeningen oppover, løft panseret på gløtt, hev betjeningen og, fest stangen i én av de festene.

Avhengig av ønsket høyde, å holde, foran; hekt av dekslet ved å trykke på dets, bak: hekt av dekslet ved hjelp av en mynt, eller med den flate delen av tauekrok.

Vær varsom ved ethvert inngrep under panseret, se rubrikk avsnitt "Nivåer" for råd angående bruk av væsker, kontakt tilbehør volt av typen, avhengig av bilens utstyr, har du enten.

En midtkonsoll med display: se rubrikk 9, under avsnittet "Innstilling av dato og, en midtkonsoll uten display: se rubrikk 2, reguler rattet i høyde og dybde.

I dårlig vær eller om vinteren; sørg, lyktene ikke er tildekket av søle eller snø, denne bilradioen har en integrert harddisk, jukebox-funksjonen gjør det mulig å velge.

Ut timer med forhåndsvalgt musikk, det detaljerte kartet over Europa ligger på, harddisken, og krever ingen ekstra CD.