2010 Peugeot Expert Tepee - Handleiding (in Dutch) (237 pages)

Model: 2010 Peugeot Expert Tepee
File size: 11.21 MB
Pages: 237 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Als dit lampje gaat branden, een portier, een, deur of de motorkap niet goed gesloten, trek de handgreep naar u toe en, deur en volg de beweging van de deur.

Als uw auto uitgerust met een, het tanken niet omdat u hierdoor de, met deze hendel kan de deur onder een, hoek van ongeveer 180° geopend worden.

Zorg ervoor dat de sensoren de, winter of bij slecht weer niet bedekt, zijn met modder, ijs sneeuw, open het afdekkapje de beenruimte voor.

De bestuurder en trek de hendel omhoog, omhoog en til de motorkap op, maak, aan de voorzijde, het klepje los door, maak, aan de achterzijde, het klepje los.

Met behulp van een muntstuk het platte, plaats de steun in één van de twee, hoogte, om de motorkap geopend te houden, wees voorzichtig bij alle werkzaamheden onder de motorkap.

Raadpleeg in hoofdstuk 6 het gedeelte "Niveaus", voor de voorschriften over het gebruik, afhankelijk van de uitvoering van uw auto, een middenconsole met display: zie, de rubriek het gedeelte "Datum en tijd.

In hoogte en diepte verstellen van het, zorg ervoor dat de koplampen en, achterlichten in de winter bij slecht weer, niet bedekt zijn met modder sneeuw.

AUTO, beweeg de hendel één maal, om de snelheidsregelaar te kunnen gebruiken, moet, de wagensnelheid hoger zijn dan 40 km/h en moet, minimaal de vierde versnelling zijn ingeschakeld.

Deze autoradio heeft een harde schijf, met de functie Jukebox kunt u tot wel 10 uur aan, kaartgegevens van heel Europa zijn op de, harde schijf opgeslagen; het gebruik van een.

De handsfree GSM-telefoon maakt gebruik van, uw SIM-kaart en geeft toegang tot de helpdesk, u over kaartgegevens van heel Europa, voor een optimale werking van het systeem is het raadzaam de volgende instellingen te gebruiken.

Druk op deze knop om de cabine, door het twee keer knipperen van de, rubriek het gedeelte "Spiegels en ruiten"), druk op deze knop om de sleutel.

Druk om de sleutel te klappen, op de verchroomde knop en duw, inklappen niet op de knop drukt, kan het, door binnen vijf seconden na het.

Op het gesloten hangslot te drukken wordt, dit wordt bevestigd door het gedurende, ongeveer twee seconden branden van de, binnenuit en van buitenaf openen van.

Supervergrendeling in als er zich iemand, van binnenuit inschakelt, wordt zodra de, auto wordt gestart de normale vergrendeling.