2018 Peugeot Boxer - Omistajan käsikirja (in Finnish) (232 pages)

Model: 2018 Peugeot Boxer
File size: 9.11 MB
Pages: 232 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Näyttö kosketusnäyttö ja sitten mittaristossa: Kilvet näytetään kahdessa vaiheessa: - Kaikki uudet tunnistetut liikennemerkit näytetään kosketusnäyttö ponnahdusikkunan muodossa 40 sekunnin ajan. Tämän jälkeen liikennemerkit näytetään mittaristossa. Järjestelmä voi näyttää kaksi liikennemerkkiä (nopeusrajoitus ja ohituskielto/ohituskiellon päättyminen) samaan aikaan erityisillä alueilla mittaristossa.

Jos järjestelmä havaitsee lisäliikennemerkin, esimerkiksi märällä tiellä alennetusta nopeusrajoituksesta ilmoittavan merkin, se näkyy tyhjässä ikkunassa sitä vastaavan merkin alla. Nopeudenrajoitin: Nopeus valitaan moottorin ollessa käynnissä ja auton ollessa joko pysähdyksissä tai liikkuessa ja vähintään 2. vaihde kytkettynä. Pienin mahdollinen ohjelmoitava nopeusasetus on 30 km/h.

Auton nopeus kasvaa kaasupolkimen käytön mukaisesti. Kun kaasupoljin on vastekohdassa, tallennettu nopeusrajoitus on saavutettu. Ohjelmoidun enimmäisnopeuden voi kuitenkin ylittää painamalla kaasupoljinta niin kauan, kunnes päästään vasteen yli. Kun kaasupoljinta nostetaan asteittain ja palataan ohjelmoidun enimmäisnopeuden alle, rajoitin on jälleen normaalisti toiminnassa.