2018 Peugeot Boxer - Kezelési útmutató (in Hungarian) (232 pages)

Model: 2018 Peugeot Boxer
File size: 9.33 MB
Pages: 232 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Vezessen óvatosan, mérsékelt sebességgel A jármű méretei különböznek a könnyű járművekétől mind szélességben, mind magasságban, mind hosszban, egyes akadályok észlelése nehezebb is. Lassan manőverezzen. Kanyarodás előtt elllenőrizze, hogy az oldalfal magasság feléig nem ütközik akadályba.

Tolatás előtt elllenőrizze, hogy a jármű mögött, különösen magasan nincs akadály. Legyen tisztában a külső méretekkel, főleg, ha létrát is szállít. A járművet felelősséggel és hatékonyan vezesse: Körültekintően kanyarodjon.

Vegye figyelembe, hogy különösen nedves vagy jeges úton a féktávolság megnőhet. Vegye figyelembe a járműre ható oldalszél hatásait. A hatékony környezetbarát vezetési stílussal üzemanyagot is megtakarít; fokozatosan gyorsítson, ügyeljen a féktávolságra és mindig igazítsa a forgalmi viszonyokhoz haladási sebességét. Időben jelezze irányváltási szándékát, hogy arról a közlekedés más résztvevői is időben értesüljenek. Figyeljen oda: A gumiabroncsokat legalább a címkén feltüntetett értékre fújja fel, hosszú utak esetén 0.2–0.3 barral többre.