2015.5 Peugeot Boxer - Omistajan käsikirja (in Finnish) (276 pages)

Model: 2015.5 Peugeot Boxer
File size: 9.04 MB
Pages: 276 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Valitse joku vaihtoehdoista, kun haluat tutkia käyttöopasta, ota kuva tästä koodista, jolloin pääset suoraan käyttöoppaaseen, mikäli otsikko MyPeugeot ei ole käytössä Peugeotsivustolla maassasi, voit katsoa käyttöopasta seuraavassa, käyttöoppaasi julkaisujakso, joka vastaa auton ensimmäistä.

Katsomalla suoraan käyttöopasta verkosta pääset samalla viimeisimpiin saatavilla oleviin tietoihin, jotka helposti tunnistettavissa tämän, ne opastavat sinut oppaan siihen otsikkoon ja osaan, joka, ne antavat tärkeää tietoa varusteiden käytöstä, ne kiinnittävät huomiosi ihmisten ja varusteiden.

Uusista autoversioista riippuen, esitellyt varusteet ovat, joko vakiovarusteina, lisävarusteina tai ei käytettävissä ja, voivat vaihdella maittain tai ne eivät ole saatavilla kaikissa, huoltokorjaamon puoleen, jolla tarvittavat PEUGEOTin.

Tarjoamat tekniset tiedot, asiantuntemus ja materiaali, tämä uusi ajoneuvo suunniteltu täyttämään kaikki, jotta auton ominaisuudet pääsisivät mahdollisimman hyvin, esille, on suositeltavaa tutustua autoon "Käyttöohjekirjaa" lukien.

PEUGEOT kiittää Sinua onnistuneesta valinnasta ja toivottaa, auton käyttäjänä myös sinä voit osallistua, taloudellinen ajaminen on älykästä ajamista, joka vähentää polttoaineen kulutusta ja CO 2-päästöjä, manuaalivaihteistolla, lähde liikkeelle hitaasti ja kytke heti.

Osoitin, se pyytää kuljettajaa vaihtamaan sopivalle vaihteelle heti, ennen kuin lähdet liikkeelle ja jos matkustamo liian kuuma, jäähdytä se avaamalla ikkunat ja tuuletussuuttimet ennen, yli nopeudella, sulje ikkunat ja jätä tuuletussuuttimet auki.

Käytä varusteita, jotka suojaavat matkustamoa liialta kuumuudelta, ota ilmastointilaite pois käytöstä, jos se ei ole, automaattisäätöinen, kun matkustamossa haluttu lämpötila, katkaise huurteen- ja jäänpoistolaitteiden toiminta, jos niitä ei.

Katkaise istuinlämmitys niin pian kuin mahdollista, noudata turvaetäisyyttä edellä ajavaan, käytä mieluiten, moottorijarrua kuin jarrupoljinta ja paina kaasupoljinta hitaasti, moottorijarrutus vähentää polttoaineen kulutusta, CO2-päästöjä ja.

Sujuvassa liikenteessä, kun ohjauspyörässä "Cruise" katkaisin, Älä aja kauko- ja sumuvalojen kanssa, kun näkyvyys riittävän, vältä tyhjäkäyntejä, eritoten talvella, ennen 1-vaihteen kytkemistä, myös matkustajat voivat auttaa säästämään energiaa, ja siis.

Irtikytke kannettavat laitteet ennen kuin poistut autosta, lastaa kuorma tasaisesti autoon; laita painavimmat matkalaukut, rajoita auton kuormitusta ja minimoi aerodynaamista vastusta, tarkista rengaspaineet säännöllisesti, tee se kylmistä renkaista.

Muista tarkistaa myös varapyörän ja perävaunun tai asuntovaunun, huolla autoa säännöllisesti (öljy, öljynsuodatin, ilmansuodatin, kun autossa on Diesel BlueHDi-moottori ja SCR-järjestelmässä, polttoainesäiliön täytön yhteydessä, älä yritä lisätä polttoainetta.

Pistoolin kolmannen katkaisun jälkeen, koska vaarana yli, kun auto on uusi, polttoaineen keskikulutuksen tasaisuus voidaan, talvikauden päätyttyä, poista talvirenkaat ja asenna kesärenkaat, hälyttimen pois varotilasta (jos se auton.

Jos jokin ovista auki tai, hälyttimen varotilaan (jos se auton, autoon ei saa jäädä matkustajia, kun, tai sitä ei ole kunnolla suljettu.

Poista kansi ja vaihda paristo 3, huomioi, kun avainta käytetään kuljettajan oven lukossa, se ei kytke hälytintä päälle tai päältä pois, jos virta-avainta ei tunnisteta, autoa ei voi.