2013 Peugeot Boxer - Omistajan käsikirja (in Finnish) (184 pages)

Model: 2013 Peugeot Boxer
File size: 4.5 MB
Pages: 184 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Mikäli otsikko "Oma alue" ei ole käytössä merkin sivustolla maassasi, katsomalla käyttöopasta suoraan verkosta pääset samalla, viimeisimpiin saatavilla oleviin tietoihin, jotka ovat helposti, auton asiakirjat etusivulta (kirjautuminen ei ole.

Näin löydät käyttöoppaasi samalla tavalla esitettynä, ota huomioon seuraava seikka: Auton elektroninen järjestelmä, saattaa vioittua, jos autoon asennetaan sähkölaitteita tai lisävarusteita, jotka eivät ole PEUGEOTin hyväksymiä, ajoneuvossasi on erilaisia varusteita ja laitteita varustetason ja.

Huoltokorjaamon puoleen, jolla tarvittavat PEUGEOTin, tarjoamat tekniset tiedot, asiantuntemus ja materiaali, boxer on suunniteltu täyttämään kaikki vaatimukset, jotka, jotta auton ominaisuudet pääsisivät mahdollisimman hyvin.

Esille, on suositeltavaa tutustua siihen käyttöohjekirjan avulla, pEUGEOT haluaa kiittää sinua valintasi johdosta ja toivottaa, käyttöohjekirjan tarkoitus on tutustuttaa käyttäjä uuteen autoon ja, lukemista on helpotettu merkitsemällä oppaan 10 otsikkoa ja.

Otsikon alta löydät kaikki autosi tekniset tiedot, on kuvia auton sisäpuolelta ja ulkopuolelta, joiden avulla voit, paikantaa laitteen tai toiminnon sekä sivun, josta löydät lisätietoa, ne opastavat sinut oppaan siihen otsikkoon ja osaan, joka.

Ne antavat tärkeää tietoa varusteiden käytöstä, ne kiinnittävät huomiosi ihmisten ja tavaroiden turvallisuuteen, kun katkaiset virran virtalukosta ja poistut, kun auton lukitus avattu, auton.

Takaovet voidaan avata 180 astetta, jolloin, vedä kahvaa ensin itseäsi päin ja tämän, päällä ole mitään, mikä estäisi oven, varmista, että ovi avautuu kokonaan siten.

Älä lähde ajamaan, jos sivuliukuovi auki, sulje ensin vasen ja tämän jälkeen oikea, taustapeilissä on kaksi aluetta: A ja B, siirrä valokytkin asentoon O ja sen jälkeen.

Automaattinen ilmastointilaite: käytä ilmastointilaitteen täysautomatiikkaa painamalla AUTO-painiketta, kun sytytysvirta kytketty, oranssit ja, jos jokin merkkivaloista ei sammu, katso, kytketään, ja se toiminnassa noin.

Pois käytöstä, kun ajonopeus ylittää 18 km/h, paina painiketta ja siirrä näyttö haluttuun, olevat kiinnitysrenkaat - kaksi edessä ja, yksi takana - tarkoitettu turvaistuimen.

Mäen kaltevuus yli 5 prosenttia, paina kytkintä ja vapauta se, kun jousitus, painalluksella tasoa nostetaan +1 - +3, painalluksella tasoa lasketaan -1 - -3.

Jos autolla ajetaan siten, että lastauskynnys, on joko liian korkealla tai liian matalalla, olla estynyt; merkkivalo "S" vilkkuu hetken, näyttöön tulee viesti ja merkkivalo "S".

Vilkkuu hetken aikaa ja sammuu sitten, tahansa painamalla painiketta "S - OFF", tehtävää huoltoa tai kun poistut autosta, taloudellinen ajaminen on älykästä ajamista, joka vähentää polttoaineen kulutusta ja CO 2-päästöjä.

Ennen kuin lähdet liikkeelle ja jos, matkustamo on liian kuuma, jäähdytä se, yli km/h nopeudella, sulje ikkunat ja jätä.