2013 Peugeot Boxer - Návod k obsluze (in Czech) (184 pages)

Model: 2013 Peugeot Boxer
File size: 4.6 MB
Pages: 184 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
Příručka pro uživatele je k dispozici rovněž na webových, stránkách společnosti PEUGEOT, v rubrice „Osobní stránka, pokud není rubrika „Osobní stránka na stránkách výrobce ve Vaší, zemi k dispozici, můžete si příručku pro uživatele prohlédnout na.

On-line prohlížení příručky pro uživatele umožňuje, seznámit se s nejaktuálnějšími informacemi, které jsou, snadno rozpoznatelné podle označení stránek následujícím, odkaz „Příručky pro uživatele na úvodní stránce (není požadováno žádné.

Datum vydání, které odpovídá datu 1, otevře se příručka pro uživatele ve shodném provedení, věnujte laskavě pozornost následujícímu upozornění: montáž, elektrického vybavení nebo doplňků, které nejsou v nabídce.

Společnosti Automobiles PEUGEOT, může způsobit poruchu, značky PEUGEOT pro získání informací o kompletní řadě, vaše vozidlo má jen část ze zde popisované výbavy, v závislosti na úrovni vybavení, verzi charakteristikách, které.

Přejete-li si nechat provést na vozidle nějaký zásah, obraťte se, na kvalifikovanou autodílnu, která má potřebné znalosti, boxer je koncipován tak, aby uspokojil všechny Vaše, požadavky z hlediska praktického uspořádání, pohodlí.

Abyste mohli využívat všechny funkce vozidla, navrhujeme, vám obejít jej s „Příručkou pro uživatele v ruce, obsahuje podrobný popis způsobu činnosti všech prvků, pEUGEOT Vám tímto děkuje za projevenou důvěru přeje.

Tento dokument je koncipován tak, aby umožnil rychlé, obeznámení uživatele s novým vozidlem jeho různými funkcemi, jeho čtení je usnadněno rozdělením obsahu do 10 rubrik, které, lze vyhledávat podle jejich specifické barvy.

Dokumentu probírají v tématických celcích všechny funkce, v rubrice naleznete všechny technické charakteristiky Vašeho, a interiéru vozidla, která Vám pomohou nalézt výbavu nebo funkci, a číslo stránky s podrobným vysvětlením.

V jednotlivých rubrikách Vás následující symboly upozorňují na, vás směruje k rubrice a části, která obsahuje podrobné, vás upozorňuje na důležitou informaci, související s používáním, vás upozorňuje na informaci důležitou pro bezpečnost osob.

Z vozidla zůstanou přední světla ještě po, otevírání zadních dveří v úhlu 180°, po odemknutí vozidla je možno dveře, otevřít o pro usnadnění operací.

Která se eventuálně nachází za vozidlem, kamera se aktivuje automaticky při zařazení, přitáhněte madlo směrem k sobě poté, dbejte, aby nic nepřekáželo v prostoru.

Otevřete dveře úplně, aby došlo k zajištění, mechanismu, který je drží v otevřené, při zavírání začněte nejprve levým křídlem, stlačte ovladač na dveřním panelu pro.

Zpětná zrcátka jsou rozdělená na dvě části , vypnuté zapalování, klíč v poloze STOP, otočte prstenec ovladače světel do polohy, o, poté do polohy pro potkávací nebo.

Po dobu parkování vozidla budou světla, doporučení pro nastavení ovladačů v interiéru, automatická klimatizace: používejte přednostně plně automatickou funkci - stiskněte tlačítko „AUTO.