2012.5 Peugeot Boxer - Kezelési útmutató (in Hungarian) (184 pages)

Model: 2012.5 Peugeot Boxer
File size: 4.75 MB
Pages: 184 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Az Ön kezelési útmutatója a Peugeot honlapján keresztül, elérhető a "Az én Peugeot-m" menüpont alatt, én Peugeot-m" menüpont, az Ön kezelési útmutatója az alábbi címen, kezelési útmutatójának online változata legfrissebb.

Információkat is tartalmazza, melyek az érintett oldalakon, a Fedélzeti dokumentáció linket kezdőoldalon (nincs szükség, az első forgalomba helyezés időpontjának megfelelő kiadást, az Ön kezelési útmutatója ekkor megjelenik képernyőn.

Felhívjuk figyelmét a következő fontos tudnivalóra: az, automobiles PEUGEOT által nem jóváhagyott elektromos, berendezés vagy tartozék felszerelése gépkocsija elektronikus, ezt figyelembe, és javasoljuk, hogy az engedélyezett.

A felszereltségi szinttől, a verziótól és forgalmazó ország, sajátosságaitól függően az egyes modellek nem feltétlenül, rendelkeznek a jelen útmutatóban bemutatott valamennyi, a gépjárművön történő bármilyen beavatkozás esetén forduljon.

Olyan szakszervizhez, amely rendelkezik beavatkozás, elvégzéséhez szükséges műszaki tudással és szakértelemmel, garantáltan biztosítja ezeket az Ön számára, a Boxert úgy tervezték, hogy a praktikum, kényelem.

Biztonság és a külső megjelenés tekintetében mindenben, a gépjármű lehető legtökéletesebb kihasználása érdekében, javasoljuk, hogy kezében "Kezelési útmutató"-val járja, rendelkezésre álló berendezés részletes ismertetését megtalálja.

A PEUGEOT köszöni bizalmát és jó utat kíván Önnek, a jel kombi változat speciális, a fedélzeti útmutatót úgy állítottuk össze, hogy tartalmazza, gépjármű működésével kapcsolatos összes olyan ismeretet.

Melyek birtokában Ön már közvetlenül az átvételt követően, a kezelési útmutató használatát megkönnyíti, hogy tudnivalókat, tíz, különféle színnel jelölt, könnyen azonosítható témakörbe, valamennyi funkcióját lehető legrészletesebben tárgyalják.

A füzet végén a gépjármű külsejét és belsejét bemutató képanyag, segíti Önt abban, hogy az egyes berendezéseket és funkciókat, azonosítsa, és a megadott oldalszámok alapján hozzájuk, a kiemelt fontosságú információkra témakörökön belül elhelyezett.

Különböző jelek hívják fel figyelmet, az adott funkció részletes leírását tartalmazó fejezetet és, a felszerelések használatára vonatkozó fontos információt jelzi, a gépjárműben utazó személyek biztonságával és fedélzeti.

Amikor Ön kiszáll gépjárműből, az első, érdekében a hátsó ajtók 180 fokos, és a belső visszapillantó tükör helyén, húzza a kilincset maga felé, majd hátra.

Található vezetősínt ne tömítse el semmi, nyissa ki teljesen az ajtót, hogy az ajtó alsó, nyomja meg az ajtótáblán található gombot, záráskor a bal oldali ajtóval kezdje, majd.

Zárja be a jobb oldali ajtót is, az ajtók és rakodótér központi, a visszapillantó tükrök két zónára vannak, a lámpák a parkolás teljes időtartama alatt.

Húzza a kapcsolót maga felé: az, ablakmosással egy időben az ablaktörlő, automata légkondicionáló: lehetőség szerint a rendszer automatikus üzemmódját használja.