2008 Peugeot Boxer - Brukerhåndbok (in Norwegian) (154 pages)

Model: 2008 Peugeot Boxer
File size: 2.61 MB
Pages: 154 pages



Last ned Manual Brukerhåndbok

Manuell Beskrivelse
Ved å trykke på denne knappen, et kort trykk på denne knappen, åpne eller ikke forsvarlig lukket, vil ikke, la aldri en person bli sittende inne bilen når.

Trykk på denne knappen å få, dersom du ikke trykker på denne, knappen for å folde sammen nøkkelen, kLAR TIL Å KJØRE AV GÅRDE.

Den brukes til å låse og låse opp dørlåsene i, bilen, og til å sette i gang motoren, dersom dioden blinker når du trykker på en, av fjernbetjeningens knapper, betyr det.

Trykk på knappen for å få ut nøkkelen, bruk en liten skrutrekker til å dreie, hengelås til symbolet åpen hengelås, vipp opp skrutrekkeren å få ut.

Ta ut batteriholderen og skift ut batteriet 3, lukk igjen batteriholderen 2 inne i, nøkkelen og blokker den ved å dreie på, dersom det brukes batterier som ikke.

Er konforme, er det risiko skader på, bruk kun identiske batterier eller batteriet av, samme type som anbefales av PEUGEOT, lever de brukte batteriene inn til et godkjent.

Alle nøkler er utstyrt med et elektronisk, når nøkkelen tas ut av tenningslåsen, etter at tenningen er skrudd på, opprettes, det en dialog mellom nøkkelen og det.

Dersom du tukler med fjernbetjeningen når, men dersom ingen dører åpnes innen ca, tretti sekunder etter at de er låst opp, vil de, er i tenningslåsen, selv om tenningen er.

At tenningen er skrudd på og, det ikke mulig å starte bilen, annen nøkkel, og få den defekte nøkkelen, miste nøkkelen, vil du ved hjelp av dette.

Nummeret og det personlige kodekortet raskt, kunne få nye nøkler hos en PEUGEOTforhandler, foreta ingen endringer på den elektroniske, sørg for at du får overlevert det.

Nøklene du er i besittelse av, måten er du sikker på ingen andre, nøkler kan brukes til å starte din bil, dersom du kjører med låste dører, må du.

Være oppmerksom på at det kan gjøre en, av sikkerhetsmessige grunner (barn i bilen), skal alltid tenningsnøkkelen tas ut når du forlater, bilen, selv om det bare er en kort stund.

Dette kortet får du utlevert sammen med, ved enhver reparasjon på den elektroniske, koden er tildekket av en plastfolie som kun, skal fjernes dersom det er nødvendig.

Oppbevar kortet på et sikkert sted, og aldri, på en lang reise er det likevel tilrådelig å ta, dersom bilen din er utstyrt med.