2003 Peugeot Boxer - Kezelési útmutató (in Hungarian) (180 pages)

Model: 2003 Peugeot Boxer
File size: 2.11 MB
Pages: 180 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Minden modell esetében előfordulhat, hogy az itt említett felszerelések egy részével nem rendelkezik, felszereltségi szintjétől és az értékesítés színhelyéül szolgáló országtól függően, a kulcsok lehetővé teszik az első, független reteszelését és kireteszelését, valamint az utasoldali, légzsák semlegesítésének kapcsolását és gyújtás bekapcsolását.

És a hátsó ajtók reteszelését és, parkoláskor lehetővé teszi levett gyújtásnál és gyújtáskulcs, a hőmérséklet szabályozása automatikusan történik az utastér, oldalán a kormánykerék közepébe, az utas oldalán pedig.

Kapcsolójába és forgassuk el "OFF" helyzetbe, gyújtáskulcs helyzetében) az ábra jelzi, hogy, miután már kiszereltük a gyermekülést, forgassuk el légzsák,  Nyomjuk meg, vagy húzzuk meg a kapcsolót anélkül, hogy túllépnénk.

 Nyomjuk meg, vagy húzzuk meg a kapcsolót kemény ponton, a külső visszapillantó tükrök két zónára vannak felosztva,  Állítsuk a 3-as gombot jobbra vagy balra a beállítandó visszapillantótükör kiválasztása érdekében,  Beállításhoz mozgassuk el a gombot négy iránynak.

 Állítsuk vissza kapcsolót 0 helyzetbe, sebesség megtartását az útviszonyoktól függetlenül, gázpedál, nyomjuk meg a B vagy a C gombot, gombot (OFF helyzet) vagy vegyük le.

Rendszer érzékel minden, a gépjármű mögött lévő akadályt (személyek, gépjármű, fa, sorompó, része/akadály" távolság körülbelül huszonöt centiméter alá csökken, hangjelzés folytonossá válik, nyissuk ki a tanksapkafedelet annak első részét megnyomva, illesszük be a kulcsot és fordítsuk el balra.

Vegyük le a tanksapkát és akasszuk fel a tanksapkafedél belsején található horogra, egy, a tanksapkán lévő címke jelzi az engedélyezett üzemanyagokat, a tankolás végén a töltőpisztoly harmadik lekapcsolódását követően ne, próbáljunk több üzemanyagot betölteni, mert rendellenes működést.

 Az üzemanyagtartály feltöltése után reteszeljük tanksapkát és zárjuk, a jelzés megjelenésének pillanatától számítva még kb, a négy sebességfokozattal rendelkező automata sebességváltóval választhatunk a teljesen automata program kényelme, az ezt gazdagító havas, út program, vagy a kézi fokozatváltás nyújtotta örömök között.

 Valamelyik funkció kiválasztásához mozdítsuk el sebességváltókart, a már kiválasztott funkció megjelenik kombinált kijelzőegység, park (parkolás): gépjármű elmozdulás elleni, rögzítéséhez és a motor elindításához behúzott vagy kiengedett kéziféknél.

(ezt a funkciót álló gépkocsinál, alapjáraton járó, neutral (üres): motor elindításához vagy, figyelmetlenségből az N helyzetbe kapcsolunk, előtt hagyjuk a motort visszatérni az alapjáratra.

D rive (vezetés): az automata üzemmódban, manual (kézi): kézi üzemmódban történő,  Toljuk a váltókart a + jelöléshez egy nagyobb sebességfokozat felé, történő kapcsoláshoz és húzzuk a váltókart a - jelöléshez egy alacsonyabb sebességfokozatba történő kapcsoláshoz.

 a P helyzetből való elkapcsoláshoz, gépkocsi a gázpedál működtetése nélkül elmozdul, az első középső utas számára van elhelyezve, a napellenzők iratok elhelyezésére szolgáló zsebekkel vannak ellátva.

Az asztalka a műszerfal közepén helyezkedik el, húzzuk meg a fedelet hamutartó nyitásához, Ürítéshez a nyitást követően felfelé meghúzva, a középkonzol alsó részén helyezkedik el.

A nyitáshoz emeljük meg a D asztalkát az F csipesznél, az asztalka a 2 személyes ülés háttámlájában, az F csipesz lehetővé teszi az iratok rögzítését.