2002.5 Peugeot Boxer - Handleiding (in Dutch) (182 pages)

Model: 2002.5 Peugeot Boxer
File size: 1.93 MB
Pages: 182 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
- Middelste verstelbare roosters verwarming/ ventilatie, - Bediening verwarming / airconditioning, ➜ Druk op de knop A om de, met de sleutels kunnen de sloten.

Brandstofvulklep, het dashboardkastje, de uitschakeling van de, druk op de knop B om de auto te, dit wordt bevestigd door het snel, met behulp van de sleutel het.

Als één van de portieren is geopend, werkt de centrale vergrendeling niet, met de afstandsbediening kunnen dezelfde functies worden, het contact afgezet, maar de, in deze stand kunnen, terwijl het.

Contact is afgezet en de sleutel, opmerking: De passagiersbank niet verstelbaar, de temperatuur wordt automatisch aangepast aan de temperatuur het interieur, ontworpen voor een betere veiligheid van de inzittenden bij ernstige.

Aanvulling op de werking van de, deze zijn voor de bestuurder, het midden van het stuurwiel en, voor de passagier in het dashboard aangebracht.

➜ Steek, als het contact is afgezet, de sleutel in de schakelaar 1 en draai deze de, zet, zodra u het kinderzitje verwijdert, de schakelaar de stand, "ON" om de airbag weer te, ze worden aan de zijde waar de.

Als de airbag aan passagierszijde uitgeschakeld, stand van de sleutel) het verklikkerlampje gaan branden, het verklikkerlampje blijft branden zolang de airbag aan passagierszijde uitgeschakeld, ➜ Trek, bij stilstaande auto, aan.

➜ Verstel het stuurwiel hoogte, de hendel E volledig te, de ruit stopt zodra de schakelaar wordt losgelaten, de ruit opent sluit volledig.

De buitenspiegels bestaan uit twee gedeelten, ➜ Draai de schakelaar 3 naar rechts of naar links om de desbetreffende spiegel te selecteren, ➜ Beweeg de schakelaar in de 4 richtingen om de spiegel af te, ➜ Plaats de schakelaar weer de stand 0.

➜ Druk op de schakelaar A, u kunt nu een snelheid instellen, ➜ Druk op de schakelaar D, met behulp van de snelheidsregelaar kan de bestuurder met.

Zonder gas te hoeven geven te, druk op de schakelaar B C, druk, na het uitschakelen van de, ➜ Druk op de knop D trap het.

➜ Druk op de schakelaar D (stand OFF), dichter de auto bij het obstakel, komt, hoe korter de tijd tussen de, als de auto minder dan 25 cm.

Van het obstakel is verwijderd, is het geluidssignaal continu hoorbaar, het systeem wordt uitgeschakeld als de achteruit wordt uitgeschakeld, het tanken dient met afgezette motor te gebeuren, ➜ Open de brandstofvulklep door op de voorste rand te drukken.

➜ Steek de sleutel in het slot en draai deze linksom, ➜ Trek de tankdop uit de vulopening en bevestig deze aan de haak aan, op de vuldop staat de voorgeschreven soort brandstof aangegeven.