2014 Peugeot 508 RXH - Brukerhåndbok (in Norwegian) (332 pages)

Model: 2014 Peugeot 508 RXH
File size: 9.64 MB
Pages: 332 pages



Last ned Manual Brukerhåndbok

Manuell Beskrivelse
Velg en av de følgende adgangene for å lese din instruksjonsbok, skann denne koden for å få direkte tilgang til din instruksjonsbok, på dette nettstedet finner du råd og informasjon om vedlikehold, finn din instruksjonsbok på internettsiden til Peugeot, arkfane.

Hvis rubrikken "MyPeugeot" ikke er tilgjengelig på internettsiden, til "Peugeot" i landet hvor du bor, kan du konsultere din, utgaveperioden for din bruksanvisning som tilsvarer bilens førstegangs, se bruksanvisning online for å få tilgang til de seneste tilgjengelige opplysningene, som er lette å finne ved hjelp av sidemerking og dette.

Vi ønsker deg til lykke med din Peugeot 508 RXH, bilen er et symbol på estetikk, dynamikk og innovasjon, denne instruksjonsboken vil hjelpe deg til å bruke din 508 RXH på aller, beste måte og i all sikkerhet, under alle omstendigheter.

Innholdet i denne instruksjonsboken presenterer alle varianter av utstyr, utstyrsnivå, versjon og spesifikasjoner som er spesielle landet der du, beskrivelser og tegninger er ikke forpliktende, automobiles PEUGEOT forbeholder seg retten til å endre tekniske.

Spesifikasjoner, utstyr og tilbehør, uten å være nødt til å oppdatere, for ethvert arbeid som skal utføres på bilen, kontakt et kvalifisert, verksted som har teknisk informasjon, kompetanse og egnet utstyr, vi gjør deg oppmersom på følgende punkter.

- Montering av utstyr eller et tilbehør som ikke er testet av, automobiles PEUGEOT kan medføre en feil på det elektroniske, verksted for å finne ut av hvilket tilbehør som er tilgjengelig, - Enhver endring eller tilpassing som ikke er planlagt eller.

Autorisert av Automobiles PEUGEOT eller som utføres uten, overhold av de tekniske forskrifter som er gitt av fabrikanten vil, føre til at den kontraktmessige garantien ikke gjelder, dette dokumentet er en del av bilen din.

Neste eier dersom du selger bilen, dette symbolet illustrerer en advarsel som du absolutt må, overholde, både for din egen og andres sikkerhet, og ikke å, dette symbolet henviser til tilleggsinformasjon en bedre bruk.

Dette symbolet viser til råd som er knyttet til miljøvern, dette symbolet henviser til sider der funksjonen blir forklart i detalj, sett for midlertidig reparasjon av dekk, for å gjøre deg kjent med alle funksjonene.

(forhjulstrekk) og fra en elektrisk motor som, disse to motorene kan fungere om hverandre, eller samtidig, avhengig av hybridmodusen som, den elektriske motoren fungerer alene i.

Vehicle), og under fasene med kjøring i lav, batteriet som gir strøm til den elektriske, motoren lades opp under nedbremsing, og, energien lagres slik at den kan gjenvinnes på et.

Bilens forbruk av drivstoff varierer betydelig, - avhengig av førerens kjørestil (rolig og jevn, aggressiv, rask,), - avhengig av trafikkforhold og vei (by, landevei, motorvei, flytende trafikk, køkjøring, ) og bilens hastighet, for å optimalisere drivstofforbruket, bruk helst Auto-modus (hybridmodus aktiveres automatisk ved start), selv.

Denne funksjonsmodusen optimaliserer bruken av energikildene (dieselmotor og/eller elektrisk motor), i forhold til, de andre funkjsonsmodusene, som er forbeholdt spesiellt bruksforhold, foretrekk "eco"-sonen som vises på indikatoren forbruk/effektgenerering: bruk gasspedalen moderat, hold en, jevn hastighet, og bruk hastighetsbegrenseren eller cruisekontrollen så snart det lar seg gjøre.

Bruk "charge"-sonen: foregrip hastighetsreduksjoner ved å ta foten fra gasspedalen i stedet å bruke, se innvirkningen av din kjørestil og kjøreforhold ved å konsultere forbukshistorikken din, Årsaker til høyt forbruk og kontroller.